Hossein.naseri 0 ارسال شده در 19 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2018 در 19 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : هوشنگ اذر بده تا روش و کار کنم بهش زنگ رزن اگا. رست نشه هزینه سرویس آنلاین جهت دریافت مک بلوتوث مک وایفا چقدر میشه اگه درست نشد بایستی به قیمت توافقی lce و تاچ و ... بفروشید با اقای هوشنگ اذر صحبت کردم گفت رفرش باشه نمیشه لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 19 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2018 پس اگه گوشی رفرش باشه فایده نداره من گفتم هوشنگ اذر چون هم استانی شما هست تست کنه اگه گوشی درست شد چه بهتر اگه نه گوشی قطعه فروشی کنیش لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 19 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2018 گوشی مشتری منم 5s بود جواب نداد لینک ارسال
Hossein.naseri 0 ارسال شده در 19 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2018 در ۱ ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : پس اگه گوشی رفرش باشه فایده نداره من گفتم هوشنگ اذر چون هم استانی شما هست تست کنه اگه گوشی درست شد چه بهتر اگه نه گوشی قطعه فروشی کنیش مرسی ممنون لطف کردین من زنجانم اقای اذر اذربایجان هستن فک کنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.