mohsen20 24 ارسال شده در 8 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2018 سلام خدمت دوستان دو سه تا گوشی دارم همین ارور میده میخوام بدونم هیچ راه حلی نداره لینک ارسال
hadi9823 192 ارسال شده در 9 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2018 دوباره رستور کنید اگر جواب نبود...؟ با آی سی هارد یا حداقل بیسباند تعویض بشه اگر مشهد هستید در خدمتم لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 9 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2018 در 5 ساعت قبل، hadi9823 گفته است : دوباره رستور کنید اگر جواب نبود...؟ با آی سی هارد یا حداقل بیسباند تعویض بشه اگر مشهد هستید در خدمتم مشهدم ادرس بدین فرصت کنم میام لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 9 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2018 در 22 ساعت قبل، mohsen20 گفته است : سلام خدمت دوستان دو سه تا گوشی دارم همین ارور میده میخوام بدونم هیچ راه حلی نداره دوست عزیز گوشی رو با برنامه 3uTools به بالاترین ورژن فلش کنید اگر باز جواب نداد سیم کارت تون عوض کنید اگه باز جواب باتری گوشی رو عوض کنید . نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
behnam0900 16 ارسال شده در 9 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2018 درود این مشکل سخت افزاری هست گوشی های ایفون توios 11 و 12 هنگام فعالسازی اولیه همه قطعات گوشی تو سرور چک میشه و اگه هارد تعویضی باشه این ارور رو میده. معمولا 5s ها هاردشون 16 بوده هارد 32 روشون گذاشتن لینک ارسال
Hossein.naseri 0 ارسال شده در 9 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2018 منم همین مشکلو دارم چقد احتمال داره درست بشه با تعویض هارد یا بیس باند اینا صد در صد درست میشه؟ کسی زنجان یا قزوین سراغ دارید انجام بده حتی تهرانم شد مشکلی ندارم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 10 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2018 در نسخه های جدید آیفون این مشکل به وجود میاد دلیلش میتونه تعویض هارد باشه در قبل یا اسیب دیدگی و استفاده از قطعات غیر اورجینال که آیفون اجازه اکتیو نمیده اگه هارد تعویض شده مجددا باید کلیه اطلاعات رایت بشه از جمله sn و ... خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
Hossein.naseri 0 ارسال شده در 10 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2018 در 7 ساعت قبل، Shahrokhi_GSM گفته است : در نسخه های جدید آیفون این مشکل به وجود میاد دلیلش میتونه تعویض هارد باشه در قبل یا اسیب دیدگی و استفاده از قطعات غیر اورجینال که آیفون اجازه اکتیو نمیده اگه هارد تعویض شده مجددا باید کلیه اطلاعات رایت بشه از جمله sn و ... کسی رو میشناسید که این مشکلو حل کنه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 10 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2018 در 22 دقیقه قبل، Hossein.naseri گفته است : کسی رو میشناسید که این مشکلو حل کنه استان فارس در خدمتیم استان آذربایجان غربی آقای هوشنگ آذر استان مشهد هم آقا هادی گفتن میتونن میتونید بهشون پیام بدید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
hadi9823 192 ارسال شده در 10 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2018 در در 17 مهر 1397 در 17:41، mohsen20 گفته است : مشهدم ادرس بدین فرصت کنم میام میدا شهدا/ بلوار مدرس/ مدرس8/ مجتمع ایران کالا/ طبقه دوم/ همراه سازان لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.