Farshadjavan 9 ارسال شده در 8 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2018 سلام یه هواوی y600u20 با چیپ مدیاتک رو ارم بود فلش کردم با sp flash الان سریال اینولید هس یه nv هم از سابت gsm خریدم با میراکل رایت نشد با دانگل cs هم که مخصوص چیپ مدیاتک هس رایت نشد گوشی هم روت نیس کسی nv فایل داره که کارم راه بیفته ممنون میشم فلش هم زدم سریال برنگشت سیم ایرانسل هم جواب میده فقط سریال اینولید ببخشید طولانی شد همه رو توضیح دادم که کامل گفته باشم شاید کمکی شد ممنون از سایت خوبتون لینک ارسال
Easy_Jtag 11 ارسال شده در 8 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2018 سلام با یکی از باکس ها یا کرک ها سریال دستی وارد کنید به راحتی ترمیم میشه لینک ارسال
hadi9823 192 ارسال شده در 8 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2018 از CM2MTK استفاده کن واسه ترمیم سریال لینک ارسال
Farshadjavan 9 ارسال شده در 8 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2018 در 16 دقیقه قبل، Easy_Jtag گفته است : سلام با یکی از باکس ها یا کرک ها سریال دستی وارد کنید به راحتی ترمیم میشه ارور میده Failed to read parttition table لینک ارسال
Farshadjavan 9 ارسال شده در 8 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2018 در هم اکنون، Farshadjavan گفته است : ارور میده Failed to read parttition table سلام چون سریال اینولید رایت نمیشه باکس دارم اما رایت نمیکنه لینک ارسال
Easy_Jtag 11 ارسال شده در 8 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2018 در 23 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : سلام چون سریال اینولید رایت نمیشه باکس دارم اما رایت نمیکنه بیشتر از 5 مورد این مدل که اینولید شده بود رو دستی رایت کردم حتما یه جای کار رو اشتباه میرید لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 8 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2018 در 2 ساعت قبل، Farshadjavan گفته است : سلام یه هواوی y600u20 با چیپ مدیاتک رو ارم بود فلش کردم با sp flash الان سریال اینولید هس یه nv هم از سابت gsm خریدم با میراکل رایت نشد با دانگل cs هم که مخصوص چیپ مدیاتک هس رایت نشد گوشی هم روت نیس کسی nv فایل داره که کارم راه بیفته ممنون میشم فلش هم زدم سریال برنگشت سیم ایرانسل هم جواب میده فقط سریال اینولید ببخشید طولانی شد همه رو توضیح دادم که کامل گفته باشم شاید کمکی شد ممنون از سایت خوبتون دوست عزیز اول روت کن بعد با mtkdroid ترمیم کن اوکی میشه بنده تست کردم سریالم حتی پایدار مونده لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 8 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2018 سلام اول تست کنید ببینید بیس باند دارید یا نه؟ لینک ارسال
Farshadjavan 9 ارسال شده در 8 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2018 در ۱ ساعت قبل، masoud گفته است : سلام اول تست کنید ببینید بیس باند دارید یا نه؟ داره بیسباند لینک ارسال
Farshadjavan 9 ارسال شده در 8 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2018 سلام مرسی از جواب های که داده شد با فلشر فرمت کردم بعد فایل فلش و بعد با میراکل رایت nv اوکی شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.