farahmand 2 ارسال شده در 4 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 سلام کسی فایل حذف اکانت این مدل داره؟ لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 4 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 اندروید چند * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
farahmand 2 ارسال شده در 4 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 نمیدونم تاانلاک نشه معلوم نیست اندرویدچنده لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 4 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 ببرید پیش تعمیرکار * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
farahmand 2 ارسال شده در 4 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 تنهایی فکرکردی؟عموجان خودم بیست سال قبل توتعمیرکاربودم داری فایل بزاروصیت نکن وقتی توحالت دانلودینگ وریست فکتوری اندرویدنمیزنه شمااستاداعظم ازکجامیدونی ورژن اندرویدش چنده؟ لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 4 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 دوست عزیز به همکار توهین نکن . جهت اطلاع این گوشی اندروید 5 داره فقط . واضح که شما تعمیرکارنیستی گوشی ببر پیش تعمیر کار . لینک ارسال
farahmand 2 ارسال شده در 4 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 زمانی من مدیرسایت پاناتل بودم فکرکنم نمی دونستی تعمیرات چی حداقل صدتا تعمیرکارمثل توروتحویل جامعه دادم تخصص اصلی من سخت افزارمدتیه ازنرم افزاردوربودم زمانی من باباکس یونی ترمیم سریال میکردم شرط می بندم متولدنشده بودی بهرحال اینجااگه مدیری داره لطف کنه اکانت بنده روپاک کنه لینک ارسال
farahmand 2 ارسال شده در 4 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 شرط می بندم هیچ کدومتون نمی تونیندازروشماتیک یه گوشی عیب یابی کنید مگه سرج کنیدیاازسولوشنی که ماها زحمت بدست اوردنش کشیدیم استفاده کنید لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 4 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 در 2 ساعت قبل، farahmand گفته است : نمیدونم تاانلاک نشه معلوم نیست اندرویدچنده دوست عزیز به اعصابت مسلط باش این مدل اندروید 5 هست از متد تاک بک frp رو بردار لینک ارسال
farahmand 2 ارسال شده در 4 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 در در 12 مهر 1397 در 09:06، rahi_sr گفته است : دوست عزیز به اعصابت مسلط باش این مدل اندروید 5 هست از متد تاک بک frp رو بردار سلام وقتی اگه اندروید5چراسوال کردن اندرویدش چنده؟ گوشی بالا نمیادازکجابایدفهمیداندرویدش چیه؟گوشی توحالت دانلودینگ فقط اف یاان بودن frpونوع رام رایت شده رونشون میده توریست فاکتوری هم ورژن نمیزنه من همین گفتم باکس z3xغیراکتیوشده تاازش اینفوبگیرم من ادعای ندارم ولی این برخورددرست نیست چون تازه واردسایت شدم همکارنیستم ممنون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.