masoud 241 ارسال شده در 1 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2018 در 4 ساعت قبل، saeiduniquej گفته است : من خودم با زد زدم اما الان خاطرم نیست چیکار کردم اپدیت کن به اندروید 7 سکوریتی 4 بعد روتش کن و با ورژن 33.8 بزن فکر کنم جواب بده دوست عزیز اگه دقت کنید مودم سکوریتی 4 هست. فایل مودم رو از کامبنیشن رایت کنید بعد تست کنید ببینید جواب میده یا نه لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 1 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2018 در هم اکنون، masoud گفته است : دوست عزیز اگه دقت کنید مودم سکوریتی 4 هست. فایل مودم رو از کامبنیشن رایت کنید بعد تست کنید ببینید جواب میده یا نه بله بخاطر همین گفتم کلا گوشی رو اپدیت کنه به اندروید 7 که pda و csc هم بره بالا گاهی اینطوری میشه لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2018 الان این ارور میده Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-J710F Android version: 7.0 PDA version: J710FXXU4BRA2 CSC version: J710FOJV4BRA1 Phone version: Product code: CSC country code: UAE CSC sales code: XSG Phone SN: 00000000000 IMEI: HW version: RF cal date: Chip name: EXYNOS7870 Modem board: Security patch: 2018-01-01 Boot Warranty bit: 1 Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... OK Can not detected modem type Done with Samsung Tool PRO v.33.8 نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2018 در 2 ساعت قبل، saeiduniquej گفته است : بله بخاطر همین گفتم کلا گوشی رو اپدیت کنه به اندروید 7 که pda و csc هم بره بالا گاهی اینطوری میشه دوست عزیز این ارور و میده Can not detected modem type نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 1 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2018 در 20 دقیقه قبل، sajjad-ali گفته است : دوست عزیز این ارور و میده Can not detected modem type baseband داری؟ لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2018 در 28 دقیقه قبل، saeiduniquej گفته است : baseband داری؟ اره داره نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2018 در 36 دقیقه قبل، saeiduniquej گفته است : baseband داری؟ دوست عزیز مشکل حل شد با باکس z3x مدل j700f اوردم ریست EFS رو زدم بعد از هومن جا ترمیم سریال کردم ممنون از همگی تون نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 1 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2018 در ۱ ساعت قبل، sajjad-ali گفته است : دوست عزیز مشکل حل شد با باکس z3x مدل j700f اوردم ریست EFS رو زدم بعد از هومن جا ترمیم سریال کردم ممنون از همگی تون ممنون بخاطر اعلام نتیجه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.