b.sajad1371 46 ارسال شده در 12 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 سلام دوستان فایل بوت این مدل رومیخوام...میخوام باهاش رمزش رو حذف کنم boot A530FXXU2BRG3 میخواستم فایلش رو دانلود کنم ولی 3 گیگ بود الان کسی از دوستان میتونه برام آپ کنه تشکر لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 12 آذر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 در 30 دقیقه قبل، b.sajad1371 گفته است : سلام دوستان فایل بوت این مدل رومیخوام...میخوام باهاش رمزش رو حذف کنم boot A530FXXU2BRG3 میخواستم فایلش رو دانلود کنم ولی 3 گیگ بود الان کسی از دوستان میتونه برام آپ کنه تشکر درود از destop.firmware.mobi دانلود کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 12 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 در ۱ ساعت قبل، ILYA20 گفته است : درود از destop.firmware.mobi دانلود کنید نبود داداش ایلیا توی سایته دیگه فایل کاملش رو دانلود کردم دمت گرم لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 12 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 در ۱ ساعت قبل، ILYA20 گفته است : درود از destop.firmware.mobi دانلود کنید ایلیا جان این سایت هست نوشتین؟؟؟؟؟؟چیه؟؟ بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 12 آذر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 در 1 ساعت قبل، javaheri69 گفته است : ایلیا جان این سایت هست نوشتین؟؟؟؟؟؟چیه؟؟ دیتابیس عظیم دانلود فایل های boot.img , recovery.img اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 13 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 18 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : دیتابیس عظیم دانلود فایل های boot.img , recovery.img ایلیا جان این سایت مثلا فایل بوت گوشی ها رو میده که بدون حذف اطلاعات الگو گوشی رو برداریم؟؟درسته یا ن؟؟ ممنون میشم یک توضیحی بدین.. سوال دومم اینه مثلا من گوشی g355h انتخاب کردم . بیلد نامبرشم انتخاب کردم. این صفحه اومد این 3 گزینه چیه؟؟ Boot Image Recovery Image Boot + Recovery Images بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 آذر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 11 دقیقه قبل، javaheri69 گفته است : ایلیا جان این سایت مثلا فایل بوت گوشی ها رو میده که بدون حذف اطلاعات الگو گوشی رو برداریم؟؟درسته یا ن؟؟ ممنون میشم یک توضیحی بدین.. سوال دومم اینه مثلا من گوشی g355h انتخاب کردم . بیلد نامبرشم انتخاب کردم. این صفحه اومد این 3 گزینه چیه؟؟ Boot Image Recovery Image Boot + Recovery Images سوال اول درست نیست برای حذف رمز اینا بوت ارائه ندادن برای cfroot بوت اورجینال و ریکاوری ارائه دادن که احیانا در صورتی که با رایت cfroot به مشکلاتی برخورده باشید با رایت ریکاوری و بوت اورجینال مشکل رو حل کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 13 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 13 دقیقه قبل، javaheri69 گفته است : ایلیا جان این سایت مثلا فایل بوت گوشی ها رو میده که بدون حذف اطلاعات الگو گوشی رو برداریم؟؟درسته یا ن؟؟ ممنون میشم یک توضیحی بدین.. سوال دومم اینه مثلا من گوشی g355h انتخاب کردم . بیلد نامبرشم انتخاب کردم. این صفحه اومد این 3 گزینه چیه؟؟ Boot Image Recovery Image Boot + Recovery Images خوب نسبت به نیازت میتونی فایل ورد نظرت رو دانلود کنی لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 13 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 7 دقیقه قبل، ILYA20 گفته است : سوال اول درست نیست برای حذف رمز اینا بوت ارائه ندادن برای cfroot بوت اورجینال و ریکاوری ارائه دادن که احیانا در صورتی که با رایت cfroot به مشکلاتی برخورده باشید با رایت ریکاوری و بوت اورجینال مشکل رو حل کنید موفق باشید متوجه نشدم..اخه دوستم درخواست داده بودم تا الگو برداشته بشه شما هم ادرس سایت دادی..ولی الان میگین اینطور نیست. محبت میکنی کمی بیشتر توضیح بدین استاد. سپاس بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 13 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 7 دقیقه قبل، modern soft گفته است : خوب نسبت به نیازت میتونی فایل ورد نظرت رو دانلود کنی توضیحی میدی دقیقا این سایت چی هست؟؟ بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.