OREO2018 488 ارسال شده در 10 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2018 در 12 ساعت قبل، modern soft گفته است : فایل دارم میترسم فلش کنم دیگه بالا نیاد اول با مشتری طی کن.. بعدش بزن هیچ مشکلی پیش نمیاد بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
AHMADSINAEI 10 ارسال شده در 10 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2018 سلام دوستان اصلا ربطی ب فلش نداره اگه با فلش این حالت شده باید با فلش اکی بشه ولی اگه خود ب خود اینطور شده ال سی دی خرابه لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 10 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2018 در 21 دقیقه قبل، AHMADSINAEI گفته است : سلام دوستان اصلا ربطی ب فلش نداره اگه با فلش این حالت شده باید با فلش اکی بشه ولی اگه خود ب خود اینطور شده ال سی دی خرابه اگه ال سی دی خراب بود که کلا باز نمیشد این گوشی وقتی باز میشه تا باهاش کار کنی و صفحش خاموش نشه تصویر داره خودم که احتمال زیاد میدم از هاردش باشه ولی باید نر م افزاریک چک بشه بزارین مشتری بیاد باهاش طی کنم قبول کرد فلش میکنم نتیجه رو همینجا اعلام میکنم لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 10 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2018 در 47 دقیقه قبل، AHMADSINAEI گفته است : سلام دوستان اصلا ربطی ب فلش نداره اگه با فلش این حالت شده باید با فلش اکی بشه ولی اگه خود ب خود اینطور شده ال سی دی خرابه سلام دوست عزیز اول بابد راه های اسون طی کرد ..ن اینکه بری هزینه کنی تاپ ال سی دی بخری.. فلش میزنی جواب نداد..مشکل سخت افزاری هست.. اول باید تاچ و ال سی دی تست کنه. بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 10 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2018 این مشکل در پارتیشن boot بوجود میاد اگه فایل خورده فایل قدیمی تر از ورژن قبلی بوده با مشتری طی کنید فایل رایت کنید و یا کامبینیشن در صورتی که جواب نگرفتید lcd تست کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 10 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2018 در 8 ساعت قبل، Shahrokhi_GSM گفته است : این مشکل در پارتیشن boot بوجود میاد اگه فایل خورده فایل قدیمی تر از ورژن قبلی بوده با مشتری طی کنید فایل رایت کنید و یا کامبینیشن در صورتی که جواب نگرفتید lcd تست کنید استاد هم فایل هم کامبی هر دوتا تست شد باز همون شکلیه lcd دم دس ندارم تست کنم ولی میتونه از ال سی دی باشه اخه بعضا تصویر میاد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.