david2018 0 ارسال شده در 8 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 دوستان کسی راه حلی برای آنلاک این مدل سراغ داره ..؟ لطفا راهنمایی فرمایید... لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 آذر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 در 4 دقیقه قبل، david2018 گفته است : دوستان کسی راه حلی برای آنلاک این مدل سراغ داره ..؟ لطفا راهنمایی فرمایید... درود اگه بوتلور باز باشه میتونید با gsd فایل بسازید و انلاک کنید اگر adb فعال باشه میشه یکارایی کرد در صورتی که دسترسی به این 2 ندارید فکر میکنم اخرین روش edl باشه موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
david2018 0 ارسال شده در 8 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 سلام مهندس adb غیر فعاله چطور متوجه شویم بوتلودر بازه ؟ فقط می دونم که cpu از نوع mtk نیست لینک ارسال
david2018 0 ارسال شده در 8 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 آخه اخرین اطلاعاتی که من دارم هوآوی ها بغیر از cpu های نوع mtk دارای بوت لودرن ... لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 آذر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 در 38 دقیقه قبل، david2018 گفته است : آخه اخرین اطلاعاتی که من دارم هوآوی ها بغیر از cpu های نوع mtk دارای بوت لودرن ... بهتره مطالعه کنید نحوه بررسی بوتلور گوشی (انلاک بودن یا نبودن ) و خیلی چیزهای دیگه رو برای هر چیزی تاپیک ایجاد نکنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.