david2018 0 ارسال شده در 8 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 یه فایل دیگه رو هم تست کردم دقیقا همین مشکلو داشت و توی ریکاوری نمی رفت بعد گذاشتم دستگاه اومد بالا بعدش که خاموش کردم رفتم تو ریکاوری ، ریکاوری اورجینال خود دستگاه اومد لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 8 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 مطمئنی گوشی مشکل نداره یک تک فایل بزن بعد دوباره امتحان کن * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 آذر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 در 13 دقیقه قبل، david2018 گفته است : یه فایل دیگه رو هم تست کردم دقیقا همین مشکلو داشت و توی ریکاوری نمی رفت بعد گذاشتم دستگاه اومد بالا بعدش که خاموش کردم رفتم تو ریکاوری ، ریکاوری اورجینال خود دستگاه اومد سلام و درود این مدل به راحتی توسط rvsecurity آنلاک میشه اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
david2018 0 ارسال شده در 8 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 نمی خوام اطلاعات پاک بشه ؟؟؟ گوشی هم نرماله مشکلی نداره ولی بعد از رایت فایل ریکاوری زمانی که می خوای از دانلود مد بری مد ریکاوری مهندس ILYA20 ، با نرم افزار GSD میشه فایل rvsecurity ساخت دیگه ... ؟ درسته ؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 آذر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 در هم اکنون، david2018 گفته است : نمی خوام اطلاعات پاک بشه ؟؟؟ گوشی هم نرماله مشکلی نداره ولی بعد از رایت فایل ریکاوری زمانی که می خوای از دانلود مد بری مد ریکاوری مهندس ILYA20 ، با نرم افزار GSD میشه فایل rvsecurity ساخت دیگه ... ؟ درسته ؟ بله میشه اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
david2018 0 ارسال شده در 8 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 دوستان ببخشید فایل rvsecurity حاضر دارید من دیگه رامشو دانلود نکنم ... بیلد نامبر بالا هست تشکر فراوان از تیم gsm-developers لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 آذر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 در 4 دقیقه قبل، david2018 گفته است : دوستان ببخشید فایل rvsecurity حاضر دارید من دیگه رامشو دانلود نکنم ... بیلد نامبر بالا هست تشکر فراوان از تیم gsm-developers https://firmware.vip/fa/rvsecurity/samsung/sm-g530h-dv/ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.