miladdost 10 ارسال شده در 31 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2018 خیلی ممنون دوست عزیز لینک ارسال
miladdost 10 ارسال شده در 1 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2018 رام کوک شده مشکلی برای سیمکارت یا بعضی جاها ایجاد نمیکنه؟ و اگر رام کوک شده کردم بعد میتونم گوشی رو بروز رسانی کنم یا دیگه نمیشه بروز رسانی کرد باتشکر لینک ارسال
yousef.ebadi 93 ارسال شده در 1 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2018 خیر دوست عزیز مشکلی پیش نمیاره بله میتونید اپدیت کنید لینک ارسال
miladdost 10 ارسال شده در 1 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2018 سلام و خسته نباشید کوشی من s7 G930p Sprint و مشکل نقطه اتصال hotspot داره روشن نمیشود ، و نقطه download faster روشن نمیشود و در قسمت تنظیمات نیست ایا با نصب این رام کوک شده این مشکل حل میشود؟ الان گوشی اندروید 8 میباشد و بعد نصب این رام که اندروید 7 میباشد میشه دوباره به اندروید 8 بروز رسانی کرد با خود گوشی، ایا مشکلی ایجاد نمیکند؟ یا اصلا نمیشود بروز رسانی کرد چون بعضی میگویند دیگر نمیشود بروز رسانی کرد با تشکر لینک ارسال
yousef.ebadi 93 ارسال شده در 1 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2018 بله اغلب این مشکل ها با رام کوک شده برطرف می شوند اما درمورد اپدیت به اندروید ۸ بهتون بگم که بازم این گوشی به این مشکلات برمیخوره تنها راهش اینکه رام ۸ این مدل رو کوک کنن وشما بتونید از تمام امکانات این گوشی استفاده کنید لینک ارسال
miladdost 10 ارسال شده در 1 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2018 رام کود شده اندروید 8 رو چطور بتونم پیدا کنم لینک ارسال
miladdost 10 ارسال شده در 1 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2018 دوستانی که رام کوک شده اندروید ۸ برای s7 G930p دارن دارن لطفا اطلاع بدن ممنون لینک ارسال
yousef.ebadi 93 ارسال شده در 1 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2018 فعلا این مدل رام ۸ کوک شده نداره ولی ۷ این مدل موجود هست لینک ارسال
miladdost 10 ارسال شده در 2 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2018 در در 10 شهریور 1397 در 20:20، yousef.ebadi گفته است : فعلا این مدل رام ۸ کوک شده نداره ولی ۷ این مدل موجود هست رام ۷ شما دارید لینکشو برام بفرستید لینک ارسال
miladdost 10 ارسال شده در 14 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2018 سلام ، مشکل اتصال Hotspot گوشی s7 G930P حل شد بدون رام کوک شده اصلا نقطه اتصال تترینگ Hotspot در منوی تنظیمات گوشی نیست و از طریق برنامه شریت فقط میتونم وارد تنظیماتش شد و روشنش کرد دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن وارد برنامه شریت شوید و بعد دعوت کردن. از اینجا فقط میشه اتصال hotspot رو روشنش کرد. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.