modern soft 164 ارسال شده در 22 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2018 گوشی رو وقتی میخوام تو حالت formatall +download فلش کنم ارورر 0x8 رو میده که این ارورر رو چند جایی خوندم مربوط میشد به مفهوم: حجم فایلی که در تلاش برای فلش کردن آن هستید، بیشتر از فضای موجود در پارتیشن می باشد. راه حل: ابتدا مطمئن شوید که فایلی که در تلاش برای فلش کردن آن هستید کاملاً متناسب با دستگاه شما می باشد. سعی کنید که از یک رام خام دیگر استفاده نمایید. emmc chip دستگاه خود را تغییر دهید. از کامپیوتر دیگری استفاده کنید. با دو تا رام تست کردم و با دوتا سیستم نشد منظور از emmc chip چیه از کجا باید تغییر داد ؟؟ لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 22 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2018 دقیق ی عکس از ارور بده * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 22 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2018 ارورر رو که گفتم چیه خالی همونه دیگه هیچ نوشته ای نداره 0x8 لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 23 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2018 دوستان کسی این مورد رو نداشته ؟؟ لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 23 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2018 در 19 ساعت قبل، modern soft گفته است : گوشی رو وقتی میخوام تو حالت formatall +download فلش کنم ارورر 0x8 رو میده که این ارورر رو چند جایی خوندم مربوط میشد به مفهوم: حجم فایلی که در تلاش برای فلش کردن آن هستید، بیشتر از فضای موجود در پارتیشن می باشد. راه حل: ابتدا مطمئن شوید که فایلی که در تلاش برای فلش کردن آن هستید کاملاً متناسب با دستگاه شما می باشد. سعی کنید که از یک رام خام دیگر استفاده نمایید. emmc chip دستگاه خود را تغییر دهید. از کامپیوتر دیگری استفاده کنید. با دو تا رام تست کردم و با دوتا سیستم نشد منظور از emmc chip چیه از کجا باید تغییر داد ؟؟ رام های مختلف تست کن نسخه های مختلف sp flash tool تست کن لینک ارسال
محمد محمدیان 56 ارسال شده در 23 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2018 در 20 ساعت قبل، modern soft گفته است : گوشی رو وقتی میخوام تو حالت formatall +download فلش کنم ارورر 0x8 رو میده که این ارورر رو چند جایی خوندم مربوط میشد به مفهوم: حجم فایلی که در تلاش برای فلش کردن آن هستید، بیشتر از فضای موجود در پارتیشن می باشد. راه حل: ابتدا مطمئن شوید که فایلی که در تلاش برای فلش کردن آن هستید کاملاً متناسب با دستگاه شما می باشد. سعی کنید که از یک رام خام دیگر استفاده نمایید. emmc chip دستگاه خود را تغییر دهید. از کامپیوتر دیگری استفاده کنید. با دو تا رام تست کردم و با دوتا سیستم نشد منظور از emmc chip چیه از کجا باید تغییر داد ؟؟ منظور از emmc chip ,هارد دستگاه میباشد . برای درخواست فریمور ها و مشکلات مربوط به اپلود سنتر و سرور با ایدی تلگرام @easydump در ارتباط باشید . لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 23 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2018 منظور از emmc هارد هست..این دستگاه رو با فلش تول نسخه SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 فلش بزن.. بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 23 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2018 در 1 ساعت قبل، javaheri69 گفته است : منظور از emmc هارد هست..این دستگاه رو با فلش تول نسخه SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 فلش بزن.. با این نسخه هم فلش میزنم ارورر میده 5069 که فرمت هم میزنم بازم همینه لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 23 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2018 آنی دسک نصب کن بیام تو سیستمت چک کنم بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 23 آبان، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2018 در 29 دقیقه قبل، javaheri69 گفته است : آنی دسک نصب کن بیام تو سیستمت چک کنم چیو چک کنین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.