drmobilealigudarz 11 ارسال شده در 23 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2018 سلام به همه G610 u00 روی آرم اول گیر کرده ، اطلاعاتش خیلی مهمه ، چطور میتونم اطلاعاتشو در بیارم یا فلشش کنم بدون این که اطلاعاتش پاک شه بیاد این آموزش و آموزش ویرایش فایل boot.img رو هم دیدم ولی نتونستم کاری بکنم ، مخاطبین طرف خیلی مهمه خیلی هم عجله داره چه راه حلی پیشنهاد میدید؟ لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 23 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2018 در 3 ساعت قبل، drmobilealigudarz گفته است : سلام به همه G610 u00 روی آرم اول گیر کرده ، اطلاعاتش خیلی مهمه ، چطور میتونم اطلاعاتشو در بیارم یا فلشش کنم بدون این که اطلاعاتش پاک شه بیاد این آموزش و آموزش ویرایش فایل boot.img رو هم دیدم ولی نتونستم کاری بکنم ، مخاطبین طرف خیلی مهمه خیلی هم عجله داره چه راه حلی پیشنهاد میدید؟ اگه روی آرم یک گیر کرده فایل boot.img رایت کن ولی حواست باشه بیلد و کاست یکی باشه لینک ارسال
drmobilealigudarz 11 ارسال شده در 24 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2018 بیلدش b958 هست هر چی گشتم فایل scatter براش پیدا نکردم ، فقط dload هست. Bootimg.img رو از دیلود استخراج کردم ولی با فست بوت رایت نمیشه، لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 24 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2018 با دانگل bst امتحان کن برنامه bst در تب مدیاتک قسمت برداشتن رمز اگه پشتبانی کند رمز یا الگو پیدا می کنه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 مهر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2018 در 18 ساعت قبل، drmobilealigudarz گفته است : بیلدش b958 هست هر چی گشتم فایل scatter براش پیدا نکردم ، فقط dload هست. Bootimg.img رو از دیلود استخراج کردم ولی با فست بوت رایت نمیشه، اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.