david2018 0 ارسال شده در 17 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2018 یک گوشی با مدل G570 می خوام روش فایل کاستوم ریکاوری twrp نصب کنم ولی فایل نمی گیره و رایت نمی شه گزینه OME نداره اصلا فقط FRP =OFF و SECURE DOWNLOAD=ENABLE دستگاه فایل نمی گیره ... مشکل چیست لطفا راهنمایی فرمایید که کدام گزینه امنیتی در دانلود مد از رایت فایل بر روی دستگاه جلوگیری می کند لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 17 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2018 در 59 دقیقه قبل، david2018 گفته است : یک گوشی با مدل G570 می خوام روش فایل کاستوم ریکاوری twrp نصب کنم ولی فایل نمی گیره و رایت نمی شه گزینه OME نداره اصلا فقط FRP =OFF و SECURE DOWNLOAD=ENABLE دستگاه فایل نمی گیره ... مشکل چیست لطفا راهنمایی فرمایید که کدام گزینه امنیتی در دانلود مد از رایت فایل بر روی دستگاه جلوگیری می کند با سلام این ریکاوری رو رایت کنید SM-G570-CWM_recovery.tar لینک ارسال
david2018 0 ارسال شده در 17 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2018 سلام در ۱ ساعت قبل، saeiduniquej گفته است : با سلام این ریکاوری رو رایت کنید SM-G570-CWM_recovery.tar واقعا ممنون از راهنماییتون اینو نصب کردم به خاطر آسیب دیدن سوکت رم میخوام یه فایلی رو از طریق OTG روش نصب کنم ولی پیغام میده CAN'T MOUNT /EXTERNAL_SD و فلش رو نمیتونه مانت کنه به نظرتون چه کار میتونم برا حل این مشکل انجام بدم لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 17 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2018 یک بار خرید و خلاص شدن برای همیشه http://gsmsource.ir/two-phone-security-training-in-one-package/ ماهیگیری یاد بگیرید لینک ارسال
javadnoori 0 ارسال شده در 28 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2022 در ۱۳۹۷/۴/۲۵ در 22:54، saeiduniquej گفته است: با سلام این ریکاوری رو رایت کنید SM-G570-CWM_recovery.tarدر دسترس نیست در ۱۳۹۷/۴/۲۵ در 22:54، saeiduniquej گفته است: با سلام این ریکاوری رو رایت کنید SM-G570-CWM_recovery.tarدر دسترس نیستمنم همین مشکل رو دارم رو مدل j710f میشه راهنماییم کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.