farhadsoftware 312 ارسال شده در 10 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2018 در 7 ساعت قبل، gebal گفته است : من این برنامه به شما معرفی کردم این برنامه از کدوم لینک اینترنتی دانلود کردید لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 11 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2018 در 8 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : من این برنامه به شما معرفی کردم این برنامه از کدوم لینک اینترنتی دانلود کردید تست کردیم هیچ عکس عملی نشون نمیده لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 11 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2018 در 11 دقیقه قبل، gebal گفته است : تست کردیم هیچ عکس عملی نشون نمیده سلام اینم یه تستی بزنید ببرید حالت فست بوت(ولوم پایین+پاور) بعدش با دستور زیر فرمت کنید adb format-data روی بیشتر بوتهای شیا جواب میده روی حالت ریکاوری هم تستش کنید رو فست بوت جواب نداد لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 11 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2018 در 40 دقیقه قبل، gebal گفته است : تست کردیم هیچ عکس عملی نشون نمیده دوست عزیز من ۴ بار حداقل تست کردم همه با موفقیت ریست کرد شما از مراحلی که برای شما گوشی شناسایی و کدوم دکمه برای ریست انتخاب می کنید عکس بگیر و گام به گام شماره گذاری کن لطفا عکس ها روی آپلود سنتر انجمن اپلود کنید بر روی دکمه برای انتخاب فایل ها کلیک کنید انتخاب کنید تا عکس یا فایل درون کامپیوتر را در انجمن اپلود کنید لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 11 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2018 در عکس اولی که میبینی گوشی شناسایی شده حالا گوشی به همون حالتی که شما گفتید من میبرم برنامه حالت ریکاوری میده لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 11 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2018 داخل task maneger نگاه کن اگه برنامه adb.exe باز هست ببین از پوشه این برنامه هست اگه نه ببند دوباره تست کن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.