rahi_sr 224 ارسال شده در 1 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2018 سلام دوستان این مدل درایور mtp رو بالا میاره ولی adb و cdc serial رو دسترسی نمیده موقع اتصال به سیستم چندین بار هم درایور های mtk رو حذف و نصب کردم لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 1 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2018 موبروبو باز کن تست کن لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 1 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2018 در 35 دقیقه قبل، farhadsoftware گفته است : موبروبو باز کن تست کن ریست فکتوری کردم گوشی رو اوکی شد ولی cdc serial بازم نصب نشد لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 1 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2018 من منظور شما از cdc serial متوجه نشدم یه عکس از درایور که خطا میده می فرستی لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 1 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2018 در 3 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : من منظور شما از cdc serial متوجه نشدم یه عکس از درایور که خطا میده می فرستی وقتی میخوام با کرک میراکل یا nck اقدام به ترمیم سریال کنم، یه درایوری باید نصب بشه به اسم cdc serial ولی وقتی استارت رو میزنم، میگه درایور نصب نشد لینک ارسال
JameJam.Apple 35 ارسال شده در 1 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2018 در 42 دقیقه قبل، rahi_sr گفته است : وقتی میخوام با کرک میراکل یا nck اقدام به ترمیم سریال کنم، یه درایوری باید نصب بشه به اسم cdc serial ولی وقتی استارت رو میزنم، میگه درایور نصب نشد خب توی دیواس منیجر درایور ناشناخته هست؟ ویندوز 7 یا بالاتر؟ اگر بالاتره امضای دیجیتالی رو غیرفعال کن بعد اقدام به نصب درایور کن. لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 1 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2018 در 34 دقیقه قبل، JameJam.Apple گفته است : خب توی دیواس منیجر درایور ناشناخته هست؟ ویندوز 7 یا بالاتر؟ اگر بالاتره امضای دیجیتالی رو غیرفعال کن بعد اقدام به نصب درایور کن. اسم درایور رو میزنه، ولی ناشناخته هست ویندوزم 7 هست android cdc driver رو هم نصب کردم، ولی موقع نصب ارور میده میگه نصب نشد لینک ارسال
JameJam.Apple 35 ارسال شده در 1 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2018 در 45 دقیقه قبل، rahi_sr گفته است : اسم درایور رو میزنه، ولی ناشناخته هست ویندوزم 7 هست android cdc driver رو هم نصب کردم، ولی موقع نصب ارور میده میگه نصب نشد دستی هم نصب نمیشه ؟ از ظریق let me pick...... لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 1 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2018 در 9 دقیقه قبل، JameJam.Apple گفته است : دستی هم نصب نمیشه ؟ از ظریق let me pick...... اونم نشده هی ارور میده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.