Sayedhamid 23 ارسال شده در 24 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2018 سلام آپل ایدی دارم مدتی استفاده نشده بود الان غیر فعال شده . از طریق سایت وارد پروفایل شدم تمام سوالات امنیتی و رمز اپل ایدی تغییر دادم ولی هنوز اپل ایدی غیر فعال هست . موفع دانلود میزن Your Apple ID has been disabled لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 24 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2018 در 4 ساعت قبل، Sayedhamid گفته است : سلام آپل ایدی دارم مدتی استفاده نشده بود الان غیر فعال شده . از طریق سایت وارد پروفایل شدم تمام سوالات امنیتی و رمز اپل ایدی تغییر دادم ولی هنوز اپل ایدی غیر فعال هست . موفع دانلود میزن Your Apple ID has been disabled برای راه حل اول پیشنهاد می کنیم اول به سایت applied.apple.com مراجعه کنید، زیرا وارد کردن آیدی، پسورد و سوالات امنیتی با استفاده از کیبورد بزرگتر بسیار ساده تر است و احتمال خطای کمتری نسبت به کیبورد آیفون دارد. زمانی که وارد سایت اپل می شوید، بر روی Manage your Apple ID کلیک کنید، شناسه و پسورد خود را وارد کنید و بر روی Sign In کلیک کنید. در صورتی که پسورد را درست وارد کرده باشید، مجبورید پسورد را ریست کنید و یا سوالات امنیتی را آپدیت کنید. در صورتی که پسورد خود را فراموش کرده باشید، گزینه Forgot your Password را انتخاب کنید. بعد از بازیابی پسورد، به سایت اپل مراجعه کنید و در این مرحله لازم است سوالات امنیتی را آپدیت کنید. زمانی که از طریق وبسایت امکان وارد شدن به Apple ID را دارید، اکانت شما دیگر غیر فعال نمی باشد و می توانید از آیفون، آیپد و یا مک بوک خود برای وارد شدن به اکانت خود استفاده کنید. پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 24 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2018 فایده نداره یک اپل آی دی دیگه بساز لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 24 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2018 behnam1991 تمام این مراحل از قبل انجام دادم ولی نتیجه نداد . حدس میزنم راه حل نداره مگر اینکه انلاین با خود شرکت اپل در ارتباط بود . لینک ارسال
JameJam.Apple 35 ارسال شده در 24 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2018 اپل آیدی کارتی بوده؟ معمولا کارتی ها بعد یه مدت غیرفعال میشن اگر خیلی لازمش داری با ساپورت اپل مکاتبه کن مشکل رو حل میکنن لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 24 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2018 بله اپل ایدی کارتی بوده . میتونی لینک ساپورت اپل برام بفرسی . خودم سعی کردم ولی نتونستم ارتباط انلاین برقرار کنم . لینک ارسال
JameJam.Apple 35 ارسال شده در 24 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2018 الان نگاه کردم نمیشه با ایمیل صحبت کرد فقط تماس تلفنی داره قبلا ایمیل و چت داشت اگرمیتونی صحبت کنی یه شماره مجازی گیربیار صحبت کن، فکر کنم شماره اسکایپ هم قبول بکنه https://getsupport.apple.com/ لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 24 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2018 فکر کنم شماره موبایل ثبت شده در اپل آی دی بخواد اگه سرویس ایکود روی اپل ای دی غیر فعال شده ثبت بود با سایت icloud.com تصاویر و .... بکاپ بگیرید و در پایان یک اپل ای دی جدید با ایمیل جمیل بساز هم بدرد گوشی اندرویدی برای صاحب گوشی می خوره و برای گوشی آیفون و هم خیلی کم غیر فعال میشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.