navidami 6 ارسال شده در 22 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2018 سلام یه گوشی lg g4 دارم روشن نمیشه به سیستم هم وصل کردم مشکل سخت افزاری نداره باید چیکار کنم؟ \ لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 22 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2018 در 5 ساعت قبل، navidami گفته است : سلام یه گوشی lg g4 دارم روشن نمیشه به سیستم هم وصل کردم مشکل سخت افزاری نداره باید چیکار کنم؟ \ اگه رو آرم میمونه میتونی فلش کنی تا بالا بیاد اگه هیچ عکس العملی نداره به احتمال زیاد بوت پرونده باید با باکس ترمیم بوت رو انجام بدی... لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 22 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2018 با منبع تست کنید جریان کشی داره یا به یک سخت افزار کار مراجعه کنید تا برد تست کنه لینک ارسال
navidami 6 ارسال شده در 23 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2018 در 8 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : با منبع تست کنید جریان کشی داره یا به یک سخت افزار کار مراجعه کنید تا برد تست کنه قربان عرضم به حضورتون به سخت افزار کار مراجعه کردم مشکل سخت افزاری نداشته ولی وقتی به سیسیتم وصل میشود اصلا درایور شناخته نمیشه لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 23 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2018 این مدل بیشتر cpu ایراد داره داداش اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.