behnam1991 199 ارسال شده در 13 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2018 سلام اساتید عزیز یه سوال و مشکل در گوشی هواوی mate 10 lite اپلیکیشن های ایرانی مثل 90 و جام 21 رو نصب کردم ایکونهای پایین برنامه این شکلی هستش در صورتی که باید این شکلی باشه پاک کردم نرم افزارارو مجدد نصب کردم نشد کش نرم افزار رو پاک کردم نشد ممنون میشم کمکم کنین پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 15 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2018 نظری نبود ؟ پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 16 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2018 بروزرسانی اندروید 8 انجام دادید؟ به احتمال زیاد هماهنگی بین api نرم افزار و نسخه سیستم عامل گوشی شما انجام نمیشه و باید منتظر بروزرسانی اپ ها باشید تا از اندروید اوریو ساپورت کنن خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 16 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2018 در 14 ساعت قبل، Shahrokhi_GSD گفته است : بروزرسانی اندروید 8 انجام دادید؟ به احتمال زیاد هماهنگی بین api نرم افزار و نسخه سیستم عامل گوشی شما انجام نمیشه و باید منتظر بروزرسانی اپ ها باشید تا از اندروید اوریو ساپورت کنن اره اندروید8 هستم خیلی ممنونم استاد عزیز پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.