sasaan 10 ارسال شده در 10 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2019 در در 17 فروردین 1398 در 10:48، simorgh گفته است : در مورد گوشی هایی که sboot ندارن مثل J510F میشه aboot.mhn رو رایت کرد با system.img , boot.img , recovery.img یا مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟؟؟؟ چون من تجربه رایت aboot روی این مدل دارم کلا مجبور به تعویض هارد شدم.؟؟!!!!!!! (البته system.img , boot.img , recovery.img رو رایت کردم stop میداد و ریست میکرد aboot رو تنها رایت کردم.) سلام اساتید در این مورد باید چکار کرد ؟ لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 11 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2019 در 11 ساعت قبل، sasaan گفته است : سلام اساتید در این مورد باید چکار کرد ؟ در مورد j510 باید بگم که اصلا همچین کاری نکنید چون این مدل خیلی زود بوت میپرونه و برا ترمیم بوت هم باید حتما هارد ورداشته شه لینک ارسال
amirhosein379 0 ارسال شده در 9 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2019 دوستان روش های باز کردن رمز روی بقیه گوشی هاهم هست ؟ وقت کردین راهنمایی میکنین لینک ارسال
AliRezaDellavar 0 ارسال شده در 15 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2019 دوستان کسی رو حذف قفل A310F تست کرده. بیلد رام A310FXXU4CRG2 و FRP-ON از کامبینیشن A310FXXU4ARB1 فایل boot.img و System.img و Recovery.img رایت کردم رو آرم موند و ویبره ممتد میزنه دوباره این 3فایل با sboot.bin رایت کردم بازم مشکل پا برجاست بعد فایلها رو از رام رسمی رایت کردم گوشی رو به حالت قبل برگردوندم و رمز میخواست لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 8 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2019 J510FN تست کردم این فایل ها با باکس ر رایت sboot،system.img , boot.img , recovery.img کردم کامبی رایت شد گوشی اومد بالا اما داخل گوشی هیچ اطلاعاتی نبود لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 8 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2019 در 5 ساعت قبل، gebal گفته است : J510FN تست کردم این فایل ها با باکس ر رایت sboot،system.img , boot.img , recovery.img کردم کامبی رایت شد گوشی اومد بالا اما داخل گوشی هیچ اطلاعاتی نبود دراین روش فقط مخاطبین شما قابل نمایش نیست. اطلاعات از قبل عکس و فیلم باید قابل نمایش باشه برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.