علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 21 مهر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2018 در 15 دقیقه قبل، eder گفته است : سلام وقتی فایل .tar رو ساختم چطوری روی گوشی رایت کنم بدون استفاده از باکس شما اگه تعمیرکار نیستید این ریسک رو انجام ندید بزارید توی فایل ap نرم افزار odin و فلش کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
eder 0 ارسال شده در 21 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2018 تشکر ولی زمانی frp=on اجازه نمیده فایل رایت کنیم ?بعدش از md5 فایل ساخته شده Odin ایراد می گیره رایت انجام نمیشه؟ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 21 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2018 در ۱ ساعت قبل، eder گفته است : تشکر ولی زمانی frp=on اجازه نمیده فایل رایت کنیم ?بعدش از md5 فایل ساخته شده Odin ایراد می گیره رایت انجام نمیشه؟ در وحله اول در این آموزش فایل رسمی رایت میشه پس FRP=On مشکلی نداره..فایل رسمی md5 باشه یا tar با اودین رایت میشه بدون مشکل لینک ارسال
eder 0 ارسال شده در 21 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2018 تشکر از پاسخ سریع و کامل زمانی که گوشی رمز داشته باشه و رمز رو فراموش کنیم در حالتی کهfrp=on crom lock=on باشه میشه رمز گوشی رو بدن حذف اطلاعات برداشت ? لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 22 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2018 در 16 ساعت قبل، eder گفته است : تشکر از پاسخ سریع و کامل زمانی که گوشی رمز داشته باشه و رمز رو فراموش کنیم در حالتی کهfrp=on crom lock=on باشه میشه رمز گوشی رو بدن حذف اطلاعات برداشت ? سلام من روش بلد هستم ولی گوشی بایستی پیشم باشه مدل گوشی اعلام کنید لینک ارسال
javad_sat 12 ارسال شده در 22 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2018 سلام جا داره تشکر کنم ار ایلیا عزیز در واقع ما با یان متد فقط به پارتیشن دیتا دسترسی پیدا میکنیم و عملا آنلاک نمیشه گوشی اما متد دانگل bmt متفاوت هست گوشی با رام اورجینال و بدون رمز بالا میاد بدون اینکه کوچکترین تغییری بوجود بیاد. لینک ارسال
eder 0 ارسال شده در 22 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2018 روش کلی شو میخوام مدل گوش خاصی مد نظرم نیست لینک ارسال
asghar1986 12 ارسال شده در 6 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2018 سلام خسته نباشید آیا با رایت فایل کامبنیشن اطلاعات حافظه داخلی پاک می شود؟ لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 6 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2018 در 16 ساعت قبل، asghar1986 گفته است : سلام خسته نباشید آیا با رایت فایل کامبنیشن اطلاعات حافظه داخلی پاک می شود؟ بله با رایت کامل فایلهای درون کامبنیشن اطلاعات گوشی پاک میشه لینک ارسال
david2018 0 ارسال شده در 9 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2018 سلام دوستان می خوام با یه حدل جدید همه رو به چالش بکشم گوشی داریم با مدل SM-N950F با FRP LOCK = ON و OEM LOCK =ON می خوام رمزشو بدون حذف اطلاعات بردارم دوستان عزیز لطفا کمک کنید اگر کسی با نرم افزار FRP Hijacker هم رو همچین مدل هایی کار کرده و جواب گرفته راهنمایی کنه ؟ سوال فنی : من در سری جدید اندروید گوشی بوده با FRP =ON فایل TWRP رایت شده و برخی مدل ها هم رایت نشده آیا برای رایت فایل ها فقط OFF بودن FRP شرطه یا گزینه های دیگر هم باید OFF باشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.