matinfathi19 3 ارسال شده در 28 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2018 در 7 ساعت قبل، saeedreza گفته است : اونيكه مشكل imei داره اگه دياگش فعال شه ميشه راحت درست كرد اونيكه هم بايد بشه اگه edl شه اتفاقا دو تا نرم افزار رایت IMEI دارم اما میگن گوشی رو ریست کن تا برنامه کانکت کنه و رایت کنه IMEI رو....... اما ریست میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و سیستم عامل میاد بالا....دیاگ رو چجوری میشه فعال کرد لینک ارسال
saeedreza 24 ارسال شده در 28 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2018 در 4 ساعت قبل، matinfathi19 گفته است : اتفاقا دو تا نرم افزار رایت IMEI دارم اما میگن گوشی رو ریست کن تا برنامه کانکت کنه و رایت کنه IMEI رو....... اما ریست میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و سیستم عامل میاد بالا....دیاگ رو چجوری میشه فعال کرد فقط باکس میتونه بزنه اونم قلق داره باید روت بشه به این سادگی نیس اذیت نکنه من 20 دقیقه ایی درست میکنم اما اگه اطلاعاتش پاک نمیشه همونجوری میاد بالا میتونه هاردش خراب باشه لینک ارسال
matinfathi19 3 ارسال شده در 28 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2018 در 59 دقیقه قبل، saeedreza گفته است : فقط باکس میتونه بزنه اونم قلق داره باید روت بشه به این سادگی نیس اذیت نکنه من 20 دقیقه ایی درست میکنم اما اگه اطلاعاتش پاک نمیشه همونجوری میاد بالا میتونه هاردش خراب باشه آدرستون لینک ارسال
saeedreza 24 ارسال شده در 28 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2018 در 10 دقیقه قبل، matinfathi19 گفته است : آدرستون علاالدين زيرزمين پلاك ٦٩ لینک ارسال
matinfathi19 3 ارسال شده در 30 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 2018 در در 6 تیر 1397 در 23:52، farhadsoftware گفته است : عکس از پشت قاب تبلت ،مدل دقیق چاپ روی قاب ارسال کنید این تبلت سه مدل هست _Lenovo_Z90_Vibe_Shot _Z90a40 _Z90-3 _Z90-7 فرستادم .اسم و مدل گوشی رو برادر..ممکنه نگاه کنی.. این کد رو میزنم *#06# میزنه IMEi=null برای هردو سیم کارتم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.