mehrdad85 14 ارسال شده در 9 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2018 با سلام دوستان یه G925F برام اومد گوشی چند دقیقه یکبار خاموش و روشن میشد و TWRP روی گوشی نصب بود منم گوشی رو فلش کردم اومد بالا ارور DRK داد فایل حل مشکل DRK زدم جواب نداد بعد روت کردم اومد بالا و سریال بیس نداشت الان با رایت فایل مودم و EFS سریال و بیس برگشته منتها نمیتونم روی گوشی یه سرت رایت کنم موقع رایت سرت ارور NV DATE میده فایل NV DATA رایت میکنم باز سریال وبیس میپره یه مشکل دیگه که داره اینه که کد های USSD رو اصلا نمیگیره حتی سریال گوشی رو هم نشون نمیده لطفا راهنمائی کنید ممنون میشم لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 9 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2018 کامبینیشن رایت کن بعد رام چهار تست کن لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 9 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2018 در 3 ساعت قبل، mehrdad85 گفته است : با سلام دوستان یه G925F برام اومد گوشی چند دقیقه یکبار خاموش و روشن میشد و TWRP روی گوشی نصب بود منم گوشی رو فلش کردم اومد بالا ارور DRK داد فایل حل مشکل DRK زدم جواب نداد بعد روت کردم اومد بالا و سریال بیس نداشت الان با رایت فایل مودم و EFS سریال و بیس برگشته منتها نمیتونم روی گوشی یه سرت رایت کنم موقع رایت سرت ارور NV DATE میده فایل NV DATA رایت میکنم باز سریال وبیس میپره یه مشکل دیگه که داره اینه که کد های USSD رو اصلا نمیگیره حتی سریال گوشی رو هم نشون نمیده لطفا راهنمائی کنید ممنون میشم با یه ورژن دیگه فلش کن سعی کن آخرین ورژن رو دان کنی و رایت کنی لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 10 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2018 4فایل زدم جواب نداده لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 11 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2018 در در 20 خرداد 1397 در 11:44، mehrdad85 گفته است : 4فایل زدم جواب نداده کامبینیشن قبلش رایت کردی؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.