sohrab_saviour 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2018 سلام دوستان این تبلت دارای سی پی یو mt6735m هست که بوتش سک بوت می باشد ،بنابراین با کرک میراکل و پیرانها و حتی با cm2 نمیشه قفل پترنش رو باز کرد،می خواستم ببینم روش باز کردن قفل پترن سی پی یو های mtk sec boot چطور هستش؟ بنده به جز پیران و میراکل و cm2 هیچ باکس و دانگل دیگه ای برای mtk ندارم ،لطفا اگه راهی بدون باکس خاص داره برام بزارید با تشکر لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 9 شهریور، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2018 در در 18 خرداد 1397 در 11:56، sohrab_saviour گفته است : سلام دوستان این تبلت دارای سی پی یو mt6735m هست که بوتش سک بوت می باشد ،بنابراین با کرک میراکل و پیرانها و حتی با cm2 نمیشه قفل پترنش رو باز کرد،می خواستم ببینم روش باز کردن قفل پترن سی پی یو های mtk sec boot چطور هستش؟ بنده به جز پیران و میراکل و cm2 هیچ باکس و دانگل دیگه ای برای mtk ندارم ،لطفا اگه راهی بدون باکس خاص داره برام بزارید با تشکر همانطوری که تو آموزش هم ذکر کردم secure boot ها کاستوم باینری نمیپذیرند بنابر این نمیشه از طریق بوتلودر (با رایت فایلی یا ... ) انلاکش کرد اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 9 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2018 استاد پس روش برداشتن پترن سکرو بوت ها چیه ؟ لینک ارسال
sohrab_saviour 10 ارسال شده در 9 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2018 در ۱ ساعت قبل، ILYA20 گفته است : همانطوری که تو آموزش هم ذکر کردم secure boot ها کاستوم باینری نمیپذیرند بنابر این نمیشه از طریق بوتلودر (با رایت فایلی یا ... ) انلاکش کرد پس استاد چطور بعضی از باکس ها مثل nck گویا رمز این سری از گوشی ها رو بدون حذف اطلاعات برمیداره لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 9 شهریور، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2018 در 3 ساعت قبل، sohrab_saviour گفته است : پس استاد چطور بعضی از باکس ها مثل nck گویا رمز این سری از گوشی ها رو بدون حذف اطلاعات برمیداره احتمالا کاستوم باینری رایت نمیکنند به روش دیگری آنلاک میکنند اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
sohrab_saviour 10 ارسال شده در 10 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2018 جناب ایلیا میشه لطف کنید در آموزش های بعدی که آماده می کنید این مورد رو هم مدنظر قرار بدید،منظورم باز کردن قفل گوشی های mtk هستش که sec boot هستند البته بدون حذف اطلاعات لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 10 شهریور، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2018 در 1 ساعت قبل، sohrab_saviour گفته است : جناب ایلیا میشه لطف کنید در آموزش های بعدی که آماده می کنید این مورد رو هم مدنظر قرار بدید،منظورم باز کردن قفل گوشی های mtk هستش که sec boot هستند البته بدون حذف اطلاعات این روزها سرگرم برنامه نویسی پروژه جدید (سایت بین المللی ، ابزار مرتبط با جی اس ام) هستم و تام خالی برای تولید محتوای ویدیوئی ندارم موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 10 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2018 بعضی گوشیهای secroboot رو میشه با نصب ریکاوری کاستوم انلاک کرد مثل g610 و Y330 که قبلا خودم تست کردم اما این مدل و تا حالا تست نکردم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 10 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2018 شما باید بگردید دنبال DA کاستوم بگردید و با جایگزینی در پوشه BOOT اینفینیتی تست کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 10 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2018 در 6 ساعت قبل، Shahrokhi_GSD گفته است : شما باید بگردید دنبال DA کاستوم بگردید و با جایگزینی در پوشه BOOT اینفینیتی تست کنید استاد میشه بیشتر توضیح بدین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.