behnam1991 199 ارسال شده در 4 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2018 با سلام خدمت دوستداران ایفون امشب کنفرانس اپل بود و IOS 12 معرفی شد مهمترین چیزی که در کنفرانس به چشم میخورد این بود که : اپلیکیشنها در iOS 12 تا ۲ برابر سریعتر باز میشوند؛ حتی در دستگاههای قدیمیتر و اضافه شدن ایموجی و انیموجی جدید مصرف بهینه باطری همونطور که میدونین برای نصب IOS12 باید UDID رو خریداری کنید من براتون پروفایل نصب رایگان IOS12 رو میذارم لینک دانلود IOS_12 نکته : با مرورگر SAFARI باز کنید لینک رو بعد نصب گوشی ریستارت کنید و برین قیمت اپدیت گوشی و IOS12 بذارین برای دانلود پیشنهاد میکنم ارتقا بدین پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 5 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2018 در 17 ساعت قبل، behnam1991 گفته است : با سلام خدمت دوستداران ایفون امشب کنفرانس اپل بود و IOS 12 معرفی شد مهمترین چیزی که در کنفرانس به چشم میخورد این بود که : اپلیکیشنها در iOS 12 تا ۲ برابر سریعتر باز میشوند؛ حتی در دستگاههای قدیمیتر و اضافه شدن ایموجی و انیموجی جدید مصرف بهینه باطری همونطور که میدونین برای نصب IOS12 باید UDID رو خریداری کنید من براتون پروفایل نصب رایگان IOS12 رو میذارم لینک دانلود IOS_12 نکته : با مرورگر SAFARI باز کنید لینک رو بعد نصب گوشی ریستارت کنید و برین قیمت اپدیت گوشی و IOS12 بذارین برای دانلود پیشنهاد میکنم ارتقا بدین این آپدیت پایین ترین مدلی که ساپورت میکنه کدوم مدلشه؟ لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 5 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2018 در 58 دقیقه قبل، rahi_sr گفته است : این آپدیت پایین ترین مدلی که ساپورت میکنه کدوم مدلشه؟ عزیز هر مدل گوشی که ios11 نصب شده روش ios12 نصب میشه روش من رو گوشی 5S نصب کردم روی ایفون 10 نصب کردم پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 5 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2018 منظور شما نسخه بتا ios 12 ارائه شده یا نسخه نهایی من نگاه کردم هنوز نسخه بتا لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 5 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2018 در 37 دقیقه قبل، farhadsoftware گفته است : منظور شما نسخه بتا ios 12 ارائه شده یا نسخه نهایی من نگاه کردم هنوز نسخه بتا نسخه بتا هستش بله نسخه نهایی که 18مهر عرضه میشه همین نسخه بتا به قیمت 30 الی 45 هزار تو سایتهای مختلف فروش میره پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 5 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2018 حالا این نسخه بتا باگ داره شما نصب کردید لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 5 شهریور، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2018 در 2 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : حالا این نسخه بتا باگ داره شما نصب کردید بله الان روی 2 تا گوشی نصب هستش خیلی روان تر از نسخه IOS_11 هستش حتی نسخه بتا IOS_12 رو به نسخه IOS_11 ترجیه میدم پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.