behnam1991 199 ارسال شده در 27 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2018 این اموزش رو امروز دیدم واقعا عالی بود گذاشتم شاید بکار دوستان بیاد با این راحت تعمیرانی ها و گوشی فروشی ها میتونن کسب در آمد کنن برای خودشون بسیاری از کاربران به خرید گوشی دوسیمکارته علاقهمندند و بر همین اساس اکثر برندها نسخه دوسیمکارته گوشیهای خود را نیز تولید میکنند. اما چند سالی است که این گونه گوشیها به درگاههای دومنظوره یا هیبریدی مجهز شدهاند؛ به این معنی که اگر بخواهید دو سیمکارت را در گوشی قرار دهید، باید قید کارت حافظه را بزنید.اگر دوست دارید که هر دو سیمکارت را به همراه کارت حافظه در گوشی قرار دهید، با ما همراه باشید. فراموش نکنید که سیمکارتتان باید حتما نانو باشد. برای انجام دادن این کار به فندک، چسب و سوهان و البته دقت بسیار زیاد نیاز دارید. ابتدا سیمکارت نانو را در سینی کارت حافظه/سیمکارت قرار دهید و گوشه آن را علامتگذاری کنید. حالا باید سیمکارت را با انبر بگیرید و با استفاده از فندک قسمت پلاستیکی آن را گرم کنید تا بتوانید چیپ فلزی را جدا کنید. هر دو طرف چیپ را تمیز کنید. چیپ را روی کارت حافظه قرار دهید. دقت کنید گوشه چیپ که علامت گذاری کرده بودید دقیقا در محل خود قرار بگیرد. بهتر است آن را با انگشت نگه دارید و روی سینی قرار دهید تا از درست قرار گرفتن چیپ مطمئن شوید. پشت چیپ و پشت کارت حافظه را کمی سوهان بزنید. مراقب باشید به قسمت سیاهرنگ پشت چیپ آسیبی نزنید حالا با چسب مایع چیپ را به کارت حافظه بچسبانید و منتظر باشید تا کاملا خشک شود. کار تمام است. میتوانید کارت حافظه را در سینی قرار دهید و آن را در گوشی بگذارید. همانطور که میبینید، آیکونهای آنتن نمایش داده میشود. در قسمت حافظه هم کارت حافظه به نمایش درآمده است. ببخشید کمی طولانی شد من روی گوشی نوت 8 خودم و mate 10 lite برادرم امتحان کردم جواب داد . امیدوارم ب کارتون بیاد پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
sa33d 39 ارسال شده در 27 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2018 روی s7 و s7 edge قبلا تست کردم جواب داد لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 27 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2018 اگه امکانش هست ویدئوی آموزشی درست کن لینک ارسال
JameJam.Apple 35 ارسال شده در 27 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2018 خیلی آموزش خوبه مرسی فقط بدیش اینه نمیشه مموری کارت رو توی رم ریدر گذاشت. لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 28 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2018 در 20 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : اگه امکانش هست ویدئوی آموزشی درست کن تایمم خالی شه حتما پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 28 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2018 در 17 ساعت قبل، JameJam.Apple گفته است : خیلی آموزش خوبه مرسی فقط بدیش اینه نمیشه مموری کارت رو توی رم ریدر گذاشت. اگر قاب یا همون پوسته رم ریدر رو باز کنین میتونین رم رو داخل رم ریدر قرار بدین ( برای من که اینطوری اوکی شد ) بعد بنظرم الان دیگه رم در اوردن از رو گوشی و رم ریدر و منسوخ شده بیشتر اشخاص با usb گوشی وصل میکنن به سیستم پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.