savt57 10 ارسال شده در 24 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2018 سلام یه فایل دامپ 4c خرید کردم و نصب کردم ولی موقع نصب رام با رم قبول نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 24 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2018 در 15 دقیقه قبل، savt57 گفته است : سلام یه فایل دامپ 4c خرید کردم و نصب کردم ولی موقع نصب رام با رم قبول نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید فایل دامپ که با رم زده نمیشه لینک ارسال
savt57 10 ارسال شده در 24 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2018 در 4 دقیقه قبل، rahi_sr گفته است : فایل دامپ که با رم زده نمیشه نه فایل رو رو هارد زدم بعد نصب کردم وحالا باید فایل رام رو با رم روی گوشی نصب کنه که نمیکنه تو حالت نصب نمیره لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 24 مرداد، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2018 در ۱ ساعت قبل، savt57 گفته است : نه فایل رو رو هارد زدم بعد نصب کردم وحالا باید فایل رام رو با رم روی گوشی نصب کنه که نمیکنه تو حالت نصب نمیره درود از عنوان مناسب برای مشکلتون استفاده کنید همینطور شما مشکلتون رو در بخش نوکیا مطرح کنید در حالی که باید در بخش هوآوی مطرح کنید. موضوع ویرایش و منتقل شد./ و اما در خصوص مشکلتون وقتی میخواهید نصب کنید چه خطایی روبرو میشید اسکرین شات با جزئیات بیشتر قرار دهید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
savt57 10 ارسال شده در 24 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2018 در 4 دقیقه قبل، ILYA20 گفته است : درود از عنوان مناسب برای مشکلتون استفاده کنید همینطور شما مشکلتون رو در بخش نوکیا مطرح کنید در حالی که باید در بخش هوآوی مطرح کنید. موضوع ویرایش و منتقل شد./ و اما در خصوص مشکلتون وقتی میخواهید نصب کنید چه خطایی روبرو میشید اسکرین شات قرار با جزئیات بیشتر قرار دهید من رام رو با ایزی رو هارد نصب رایت کردم بعد هارد رو نصب کردم برای ادامه باید رام رو روی رم ریخته و با خود گوشی ائن رو رایت کنید حالا مشگل من من رم رو قرار میدم ولی توحالت نصب نمیره که رام رو کامل کنه نمیدون منظورم رو کامل رسوندم گوشی روشن میشه ولی رو ارم میمونه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 24 مرداد، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2018 در 13 دقیقه قبل، savt57 گفته است : من رام رو با ایزی رو هارد نصب رایت کردم بعد هارد رو نصب کردم برای ادامه باید رام رو روی رم ریخته و با خود گوشی ائن رو رایت کنید حالا مشگل من من رم رو قرار میدم ولی توحالت نصب نمیره که رام رو کامل کنه نمیدون منظورم رو کامل رسوندم گوشی روشن میشه ولی رو ارم میمونه خب این طبیعیه که بعد از رایت دامپ روی آرم بمونه نیاز هست که گوشی فلش بشه آیا دستگاه وارد ریکاوری میشه ؟ وارد فست بوت چطور؟ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
savt57 10 ارسال شده در 24 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2018 در 18 دقیقه قبل، ILYA20 گفته است : خب این طبیعیه که بعد از رایت دامپ روی آرم بمونه نیاز هست که گوشی فلش بشه آیا دستگاه وارد ریکاوری میشه ؟ وارد فست بوت چطور؟ فقط فست بوت تو ریکاوری نمیره لینک ارسال
savt57 10 ارسال شده در 24 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2018 با hde هم مشگل داره فایلد میزنه از چند نفر پرسیدم میگن فایل مشگل داره لینک ارسال
savt57 10 ارسال شده در 24 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2018 دوستان مشگل ما قابل حل هست یا نه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 24 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2018 سلام گوشی رو ببر به فست بوت بعد با hde یه رید ایفو بزن ببین دامپی که خریدی دارای چه بیلد نامبر و کاستی هست بعد بر طبق اون فلش کن GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.