apadana22 21 ارسال شده در 22 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2018 درود دوستان . این مدل موقع اتصال شارژر ارور : رطوبت تشخیص داده شد. شارژر را از برق بکشید و صبر کنید که هم شارژر و هم درگاه usb خشک شود شارژر و کابل دیگه ایی هم تست کردم باز هم همین ارور را میده البته چندبار ک در میارم جا میزنم شارژو قبول میکنه شانسیه . البته در حالت خاموش مشکل نداره قشنگ شارز میشه و همون حالت روشن کنم ه شارژ میشه . کانکتور شارز را هم از بیرون سرویس کردم ولی فرقی نکرد . تقریبا 1 ماه پیش بود این گوشی را به اندروید 8 ارتقا دادم مشتری میگه از اون وقت تا حالا اینجوری شده . امکان داره نرم افزاری باشه یا رام مشکل داشته باشه؟؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 22 مرداد، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2018 در 1 ساعت قبل، apadana22 گفته است : درود دوستان . این مدل موقع اتصال شارژر ارور : رطوبت تشخیص داده شد. شارژر را از برق بکشید و صبر کنید که هم شارژر و هم درگاه usb خشک شود شارژر و کابل دیگه ایی هم تست کردم باز هم همین ارور را میده البته چندبار ک در میارم جا میزنم شارژو قبول میکنه شانسیه . البته در حالت خاموش مشکل نداره قشنگ شارز میشه و همون حالت روشن کنم ه شارژ میشه . کانکتور شارز را هم از بیرون سرویس کردم ولی فرقی نکرد . تقریبا 1 ماه پیش بود این گوشی را به اندروید 8 ارتقا دادم مشتری میگه از اون وقت تا حالا اینجوری شده . امکان داره نرم افزاری باشه یا رام مشکل داشته باشه؟؟ درود تو اینترنت سرچ کنید اگر مشکل با ارتقا به اندروید 8 پیش بیاد باید برای اکثریت این مشکل پیش بیاد از دانگرید استفاده کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 22 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2018 در 12 دقیقه قبل، ILYA20 گفته است : درود تو اینترنت سرچ کنید اگر مشکل با ارتقا به اندروید 8 پیش بیاد باید برای اکثریت این مشکل پیش بیاد از دانگرید استفاده کنید موفق باشید باتشکر . سرچ کردم جواب خاصی پیدا نکردم . دانگرید میکنم اگه جواب گرفتم اعلام میکنم لینک ارسال
sajad662 26 ارسال شده در 22 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2018 معمولا تو این جور مشکلای شارژ که گوشی تو حالت خاموش راحت شارژ میشه ولی تو حالت روشن مشکل داره 4 پایه سوکت وصل نیست ولی خب این تجربه من بود تو این ضمینه موفق باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.