gebal 57 ارسال شده در 21 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2018 گوشی j530f رو ارم مونده به حالت ریکاوری هم نمیره هر فایلی میخوام رایت کنم ارورفایل pit میده فایل پیت میزارم ارو میده فایل پیت حذف میکنم ارو میده با باکس زدترایکس .میرکال هم تست کردم جواب نمیده ارو پیت مید اول فلش لینک ارسال
sajad662 26 ارسال شده در 21 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2018 لطفا یه عکس از ریکاوری بدین تا فایل فلش مخصوص خودشو بدم خدمتتون لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 21 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2018 در 58 دقیقه قبل، sajad662 گفته است : لطفا یه عکس از ریکاوری بدین تا فایل فلش مخصوص خودشو بدم خدمتتون استاد میگه نمیره به ریکاوری حالت دانلود مد هم نمیره ؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 22 مرداد، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2018 سلام و درود مشکل گوشی از ابتدا چی بوده ؟ چه کارهایی روی دستگاه انجام شده ؟ این گوشی ها هر کدام رام خاص خودشون رو دارن که با رایت رام اشتباه ممکنه دسترسی به محیط ریکاوری و ... گرفته بشه سوال 1 و 2 را به صورت مرتب پاسخ بدید تا بشه بهتر راهنماییتون کرد موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
sajad662 26 ارسال شده در 22 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2018 این مشکل براحتی قابل حل میباشد حتما با توجه به حرف 6 و 7 بیلدنامبر فعلی رام را بین XW و XX باید روی گوشی فلش شه مدل های اروپایی XX این مدل تک سیم و مدل های خاورمیانه و آفریقا XW دو سیم است. یعنی اون یکی مدل رو نمیشه رو اون یکی فلش کرد و ارور پیت میده این لینک دانلود xx : J530FXXU2ARC3 اینم لینک دانلود xw: J530FXWU2ARC1 یکی ازین رامها تضمینی رایت میشه موفق باشید فقط اعلام نتیجه فراموش نشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 22 مرداد، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2018 در 12 دقیقه قبل، sajad662 گفته است : این مشکل براحتی قابل حل میباشد حتما با توجه به حرف 6 و 7 بیلدنامبر فعلی رام را بین XW و XX باید روی گوشی فلش شه مدل های اروپایی XX این مدل تک سیم و مدل های خاورمیانه و آفریقا XW دو سیم است. یعنی اون یکی مدل رو نمیشه رو اون یکی فلش کرد و ارور پیت میده این لینک دانلود xx : J530FXXU2ARC3 اینم لینک دانلود xw: J530FXWU2ARC1 یکی ازین رامها تضمینی رایت میشه موفق باشید فقط اعلام نتیجه فراموش نشه درود با توجه به وجود دانلودسنتر اختصاصی جی اس ام دولوپرز قرار دادن لینک از سایت های ایرانی همسایه خلاف قوانین هستش https://firmware.ir/sm-j530f/ موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
sajad662 26 ارسال شده در 22 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2018 ببخشید ایلیا جان من کم نظر میدم و. زیاد با قوانین اشنا نیستم لینک ارسال
sa33d 39 ارسال شده در 22 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2018 سلام گوشی رو حالتی هست عکس بدین لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 22 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2018 گوشی به قول مشتری گفته خود به خود یه خطا داده گفته ریستارت شود ریستارت شد حالا رو ارم مونده دوم گوشی به حالت ریکاوری هم نمیره چند فایل اخرین ورژن گرفتم هر دو xw-xx اول فلش خطای فایل پیت میداد با فایل پیت فلش کردم باز خطا فایل پیت میداد فایل پیت حذف میدم با خطا فایل پیت میداد مشتری هم عجله داشت دادم رفت لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.