naderli 10 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 به gsd نمیدونم چرا کانکت نمیشه اگه بشه فکر کنم حله لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 در 1 دقیقه قبل، mehran72m گفته است : اول Frp رو آف کن بعد براحتی میتونی رمز رو برداری اخه با otg چطوری افش کنه راهشو بگین لینک ارسال
naderli 10 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 در 4 دقیقه قبل، modern soft گفته است : اخه با otg چطوری افش کنه راهشو بگین البته اندرویدش 6 هست با otg اگرم بشه باید بیارمش رو 5 که باید فلش بشه لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 یه عکس از محیط دانلودینگ یه عکس از محیط ریکاوری بفرست تا بگم چه باگی داره لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اول تک فایل بزن بعد جمیل رو بردار بعد با gsd بزن * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 با تک فایل که frp برداشته نمیشه لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 در 5 ساعت قبل، naderli گفته است : به gsd نمیدونم چرا کانکت نمیشه اگه بشه فکر کنم حله تو چه حالت وصل میکنی به gsd ? چک کن ببین اصلادرایور میشناسه لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 در 10 دقیقه قبل، rahi_sr گفته است : با تک فایل که frp برداشته نمیشه frp نمیزاره چیزی رو رایت کنی اول frp رو بردار بعد با کرنل که gds ساختی رو رایت کن رمز میره * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 ابتدا رام گوشی دانلود کن اگر اندروید ۶ از روش کاستوم بوت استفاده کن و فایل بساز (استفاده از برنامه gsd) اگر اندروید ۷ به بالا از روش کاستوم ریکاوری استفاده کن و فایل بساز() خرید این متد http://gsmsource.ir/video-tutorial-for-making-original-recovery-to-unlock-android-phones/ گوشی توی حالت روی روی صفحه قفل وصل کن به کامپیوتر اطلاعات گوشی و اسم کامپیوتر برای فرد دارنده ریموت frp بفرست بعدش با سروس آنلاین frp خاموش کن حدود قیمت اینترنتی ۵۰_۷۰ هزار تومان من برای مشتری ۱۲۰۰۰۰ هزار تومان انجام می دم بعد گاز انجام تایید شد frp موقتا خاموش شد گوشی سریع به دانلودینگ ببر بعد فایل طبق نسخه اندروید که بالا ساختی روش رایت کن بعد رمز گوشی باز شده بدون حذف اطلاعات لینک ارسال
naderli 10 ارسال شده در 21 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2018 تشکر از همه دوستان متاسفانه یا خوشبختانه مشتری بی خیال اطلاعاتش شد گفتم اگه بخوای هزینش خیلی بالا میشه فلش زدم بعد frp رو off کردم دادم رفت لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.