rohanimojtaba 2 ارسال شده در 19 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2018 درود بر شما یک g920f برام اومده که رمز داره و اطلاعات بسیار مهم هست از طریق نرم افزار GSD خواستم اقدام کنم اول که در سایت eng فایلش را پیدا نکردم خواستم از فایل بوت rv بسازم که اون ورژن را پیدا نکردم که دانلود کنم (G920FXXS6ERCA) رفتم سراغ sideload . در ریکاوری گوشی خودم دیدم که به صورت پیش فرض apply update from adb موجود هست سوال داشتم: آیا میتونم از این ریکاوری استفاده کنم و یا باید حتما نصب کنم؟ سپاس لینک ارسال
sajad662 26 ارسال شده در 19 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2018 با روش sideload باید یک فایل زیپ رایت شه که ریکاوری کاستوم اجازه رایت نمیده و باید کایستوم ریکاوری باشه لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 19 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2018 در ۱ ساعت قبل، rohanimojtaba گفته است : درود بر شما یک g920f برام اومده که رمز داره و اطلاعات بسیار مهم هست از طریق نرم افزار GSD خواستم اقدام کنم اول که در سایت eng فایلش را پیدا نکردم خواستم از فایل بوت rv بسازم که اون ورژن را پیدا نکردم که دانلود کنم (G920FXXS6ERCA) رفتم سراغ sideload . در ریکاوری گوشی خودم دیدم که به صورت پیش فرض apply update from adb موجود هست سوال داشتم: آیا میتونم از این ریکاوری استفاده کنم و یا باید حتما نصب کنم؟ سپاس eft داری ؟ لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 19 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2018 عکس از محیط دانلودینگ و ریکاوری بفرست لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اگر فقظ پوشه ها مهم هست و با هیچ روشی نتونستی ریکاوری کاستوم نصب کن بعد در محیط ریکاوری وصل که به pc گوشی رو شناسایی میشه و پوشه را رو میتونی برداری * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 در 25 دقیقه قبل، Amirmohammad313313 گفته است : اگر فقظ پوشه ها مهم هست و با هیچ روشی نتونستی ریکاوری کاستوم نصب کن بعد در محیط ریکاوری وصل که به pc گوشی رو شناسایی میشه و پوشه را رو میتونی برداری تو محیط کاستوم ریکاوری با حذف key هم میشه رمز رو ورداشت فک کنم لینک ارسال
REDFORCE 44 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 درود اگر در این مدل ها گزینه های سکوریتی خاموش باشند میتونید با رایت فایل هم بیلد موجود و بالاتر از خودش که دارید و موجود هست سه گزینه ی boot - recovery - system را رایت کنید و احتمال زیاد جواب خواهد داد در چندین موارد توسط خود بنده و عزیزان تست شد و جوابگو بود همچنین میتونی از طریق نرم افزار samfirm هم بیلد رو وارد کنی شاید فایل پیدا کنه و بتونی دانلود لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 20 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2018 از صفحه دانلودیگ و ریکاوری عکس بزار سیستم انتیت frp روشنه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.