علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2018 تقدیم به کسی که شکفتن هیچ گلی زیباتر از لبخند او نیست جشن میلادت بهترین بهانه برای فکر کردن به تو و به یاد آوردن خوبی هایت است سالروز تولدت مبارک فردا تولد شخصیه که حق بسیار زیادی به گردن دنیای GSM ایران داره! از همینجا تشکر میکنیم از تمام زحماتش و امیدواریم سالروز تولد خوبی رو سپری کنه! خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2018 تولدت مبارک ایلیا جان امیدوارم همیشه موفق و پیروز و سربلند باشی لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2018 در ۱ ساعت قبل، Shahrokhi_GSD گفته است : پیشاپیش تولدت مبارک داداش ایلیای عزیز امیدارم تو تمام مراحل زندگیت موفق و سربلند باشید..... لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اقا ایلیا تولدتون مبارک ایشالا کنار عزیزانتون همیشه دلتون شاد باش هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2018 تولدت مبارک اقا ایلیا بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2018 تولدت مبارک داداش گلم پایدار باشی و آرزوی سلامتی دارم واست اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2018 داداش عزیزم تولدت مبارک،همیشه سربلند و موفق باشی در کنار خانواده محترم. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اولا جا داره ی تشکر از تمامی دوستانی که بی منت در این انجمن هستن و اطلاعات و دانش خودشونو در اختیار اشخاص اماتور مثل من قرار میدن دوما تشکر از ایلیای عزیز بخاطر راه اندازی همچین سایت جامع و کاملی سوم هم تبریک بخاطر سالروز زمینی شدن مدیر ایلیا پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2018 تولدت مبارک موفق باشی لینک ارسال
REDFORCE 44 ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2018 ایلیا جان موفق باشید عزیز .تولدت هم تبریک میگم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.