mir fattah 0 ارسال شده در 13 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2018 یک جی 5 دارم تاچ ال سی دی تعویض کردم الان گوشی که روشن هست بعد ده الی پنج دقیقه خود به خود خاموش میشه و باید خودم روشنش کنم .....جریان کشی هم نرمال هست............ممنون میشم دوستان و اساتید راهنمایی کنند ........در ضمن فلش رو هم امتحان کردم ......امکان داره از نرم افزار باشه......چون بعد تعویض تاچ ال سی دی دیدم موقع بالا امدن بالای صفحه کرنل با خط زرد مینوشت....فایل کامل زدم کرنل حل شد.......امکان داره ازون فایل باشه.......تشکر لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 مرداد، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2018 در 24 دقیقه قبل، mir fattah گفته است : یک جی 5 دارم تاچ ال سی دی تعویض کردم الان گوشی که روشن هست بعد ده الی پنج دقیقه خود به خود خاموش میشه و باید خودم روشنش کنم .....جریان کشی هم نرمال هست............ممنون میشم دوستان و اساتید راهنمایی کنند ........در ضمن فلش رو هم امتحان کردم ......امکان داره از نرم افزار باشه......چون بعد تعویض تاچ ال سی دی دیدم موقع بالا امدن بالای صفحه کرنل با خط زرد مینوشت....فایل کامل زدم کرنل حل شد.......امکان داره ازون فایل باشه.......تشکر سلام عنوان پستتون تصحیح شد مشکلتون رو به صورت خلاصه در عنوان درج کنید شما در اخر جملتون گفتید فایل کامل زدم حل شد چه چیزی حل شده؟ الا مشکل باقیمانده چی هست؟ همینطور گوشی ضربه خورده هست؟ آیا قبل از تعویض هم خود بخود خاموش میشد؟ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mir fattah 0 ارسال شده در 16 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2018 مشکل کرنل حل شد.....قبل تعویض تاچ ال سی دی مشکلی نداشت...الان سرعت خاموش شدن هم بالاست یعنی در کمتر از5 دق خاموش میشه لینک ارسال
Moji Soltani 0 ارسال شده در 2 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2019 باطری رو تست کردید ؟ با یه باطریه دیگه تست بگیرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.