kazemrayane 17 ارسال شده در 13 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2018 سلام i9505 هنگام روشن کردن علامت باتری میاد و روشن نمیشه فلت شارژ بایین رو قطع میکنم روشن میشه فلت شارژ هم عوض کردم همونطوره اب و ضرب نخوردذه لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 13 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2018 فلت شارژت اگه ای سی شارژ روشه احتمالا مال اونه با یه باتری دیگه هم تست کن اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
kazemrayane 17 ارسال شده در 13 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2018 در 2 دقیقه قبل، originalmobileorg گفته است : فلت شارژت اگه ای سی شارژ روشه احتمالا مال اونه با یه باتری دیگه هم تست کن فلت شارژ این ایسی شارژ نداره فقط سوکت و دهنی مسیر س کلید بایینه یعنی از ایسی شارژ هست؟ خوب این ک قطع خواست روش نیس قطع میکنم بالا میاد لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 14 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2018 داداش فلت شارژت احتمالا یه قطعه ای چیزی روش هست که اتصاله با فلت شارژ دیگه تست کن اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.