navidamini 5 ارسال شده در 11 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2018 سلام یه هواوی y6 pro دارم روی حالت frp lock هست این گوشی با برد رف هست tit_al00 هست خواستم بدونم هواوی های برد رف رو میشه با باکس hcu بردارم یا ن ؟و اگر بخوام دستی این کارو بکنم چه باگ هایی وجود داره یکی شماره ی 122 هست ک میتونم تو مخاطبین برم ولی بعد اون گزینه ی توی یوتیوب هست پیدا نمیکنم یکی هم اسکرین شاته ک اشتراک داره ولی اینترنتو پیدا نمیکنم لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 11 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2018 در 1 ساعت قبل، navidamini گفته است : سلام یه هواوی y6 pro دارم روی حالت frp lock هست این گوشی با برد رف هست tit_al00 هست خواستم بدونم هواوی های برد رف رو میشه با باکس hcu بردارم یا ن ؟و اگر بخوام دستی این کارو بکنم چه باگ هایی وجود داره یکی شماره ی 122 هست ک میتونم تو مخاطبین برم ولی بعد اون گزینه ی توی یوتیوب هست پیدا نمیکنم یکی هم اسکرین شاته ک اشتراک داره ولی اینترنتو پیدا نمیکنم قابلیت talk back برات فعال میشه؟ لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 11 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2018 اندروید چنده * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 11 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2018 اسکزین شات و بعد دکمه اشتراک گذاری بعد پیام رسان بعد درون متن پیام سایت google.com یا youtube .com بنویس بعد به یک شماره دلخواه ارسال کن بعد روی سایت دلخواه ارسال شده کلیک کن لینک ارسال
navidamini 5 ارسال شده در 12 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2018 در 8 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : اسکزین شات و بعد دکمه اشتراک گذاری بعد پیام رسان بعد درون متن پیام سایت google.com یا youtube .com بنویس بعد به یک شماره دلخواه ارسال کن بعد روی سایت دلخواه ارسال شده کلیک کن مجبور شدم با باکس بزنم دیگه هیچ کدوم برام فعال نبود توی مخاطبین و پیام ها هم رفتم لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 12 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2018 از طریق talkback هم میتونستی به مرورگر دسترسی پیدا کنی لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 12 مرداد، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2018 در 10 ساعت قبل، navidamini گفته است : مجبور شدم با باکس بزنم دیگه هیچ کدوم برام فعال نبود توی مخاطبین و پیام ها هم رفتم میتونستی گوشی را انلاک بوتلودر کرده و در حالت فست بوت توسط نرم افزار gsd انلاک کنی به هر حال بابت اعلام نتیجه ممنون موضوع بسته شد. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.