rahi_sr 224 ارسال شده در 12 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2018 در 12 دقیقه قبل، ILYA20 گفته است : در قسمت download agent فایل da_swsec.bin رو انتخاب کنید یا ابتدا رام رو بچینید فرمت کنید سپس اینکارو انجام بدید از گزینه ی دانلود استفاده کردم، ینی آپگرید نکردم، بدون تیک پرلودر اما بازم ارور 5069 لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 12 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2018 این گوشی دو مدل 4 گیگ و 8 گیگ داره، احتمال داره فایلی که روش میزنم 8 گیگ و خود گوشی 4 گیگ باشه و این ارور رو بده؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 مرداد، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2018 در 12 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : این گوشی دو مدل 4 گیگ و 8 گیگ داره، احتمال داره فایلی که روش میزنم 8 گیگ و خود گوشی 4 گیگ باشه و این ارور رو بده؟ این مدل کمی بدقلق باید فایل های دیگه ای تست کنی احتمال اینکه مپ رامتون با پارتیشن گوشی سازگار نداشته باشه زیاده همینطور علت بوجود اومدن مشکل رو هم ذکر کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 13 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2018 در 6 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : این مدل کمی بدقلق باید فایل های دیگه ای تست کنی احتمال اینکه مپ رامتون با پارتیشن گوشی سازگار نداشته باشه زیاده همینطور علت بوجود اومدن مشکل رو هم ذکر کنید گوشی رو مشتری آورد، گفت خاموش شده پرلودر رو طبق آموزش شما رایت کردم، درایور preloader vcom تبدیل شد به mtk vcom ولی بقیه پارتیشن ها رایت نمیشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 مرداد، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2018 در 2 دقیقه قبل، rahi_sr گفته است : گوشی رو مشتری آورد، گفت خاموش شده پرلودر رو طبق آموزش شما رایت کردم، درایور preloader vcom تبدیل شد به mtk vcom ولی بقیه پارتیشن ها رایت نمیشه احتمال اینکه مشکل از هارد باشه هست اما راه های متفاوتی وجود داره از این نسخه از فلشر استفاده کنید https://marhaba-firmware.com/index.php?a=downloads&b=file&c=download&id=5679 تمامی کارهایی که انجام دادید رو با این انجام بدید speed رو با low و hight انجام بدید همینطور رام های دیگری هم تست کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.