d sezar 28 ارسال شده در 9 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2018 دوستان عزیز گوشی فوق با بیلدJ510FXXU2AQG4 زمان بوت شدن گوشی روی صفحه این پیغام میاد set warranty bit kernal 'گوشی رو هم باز کردم ظاهرا از لحاظ سخت افزار موردی نداره ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 9 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2018 شما یه رام دیگه بزن تا کرنل با سیستم هماهنگ بشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 9 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2018 در 5 ساعت قبل، d sezar گفته است : دوستان عزیز گوشی فوق با بیلدJ510FXXU2AQG4 زمان بوت شدن گوشی روی صفحه این پیغام میاد set warranty bit kernal 'گوشی رو هم باز کردم ظاهرا از لحاظ سخت افزار موردی نداره ممنون میشم راهنمایی کنید از سام موبایل آخرین بیلد رو دانلود و فلش کن لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 9 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2018 در 3 ساعت قبل، Shahrokhi_GSD گفته است : شما یه رام دیگه بزن تا کرنل با سیستم هماهنگ بشه این بیلد رو رایت کردم J510FXXU2BRB2 ولی انتن نمیاد اون ارور هم بر طرف شد لینک ارسال
navidamini 5 ارسال شده در 10 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2018 در 15 ساعت قبل، d sezar گفته است : این بیلد رو رایت کردم J510FXXU2BRB2 ولی انتن نمیاد اون ارور هم بر طرف شد سلام دوست عزیز شما pf انتن رو بررسی کردید یا ن؟ شاید مشکل سخت افزاری باشه لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 10 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2018 در 8 دقیقه قبل، navidamini گفته است : سلام دوست عزیز شما pf انتن رو بررسی کردید یا ن؟ شاید مشکل سخت افزاری باشه ظاهرا سالم باشه نه ضربه ورطوبت میخوام از قسمت نرم افزارش مطمن بشم فبلا گوشی رو روت کرده بودن ممنکه قسمت مودم رو فایلی پاک کرده باشه لینک ارسال
navidamini 5 ارسال شده در 10 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2018 در 12 دقیقه قبل، d sezar گفته است : ظاهرا سالم باشه نه ضربه ورطوبت میخوام از قسمت نرم افزارش مطمن بشم فبلا گوشی رو روت کرده بودن ممنکه قسمت مودم رو فایلی پاک کرده باشه خب مگه دوستان بهت نگفته بودن ک یه فایل دیگه تست کنی؟ از رام های قدیمی استفاده نکن از اخرین ورژن ها استفاده کن لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 10 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2018 اخرین ورژن رو هم فلش کردم لینک ارسال
navidamini 5 ارسال شده در 10 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2018 در 4 دقیقه قبل، d sezar گفته است : اخرین ورژن رو هم فلش کردم پس احتمال خیلی خیلی زیاد سخخت افزاریه اگه تست کرده البته فایل های متفاوتو تست کن لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 10 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2018 در 15 دقیقه قبل، d sezar گفته است : اخرین ورژن رو هم فلش کردم داداش با ورژن های مختلف فلش کن اگه حل نشد سخت افزاریه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.