modern soft 164 ارسال شده در 7 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2018 من این دانگل رو نصب میکنم ولی وقتی میخوام برنامه رو باز کنم آیکون برنامه پایین میاد ولی وقتی میخوام برم رو آیکون تا برنامه بیاد بالا بسته میشه کلا برنامه باز نمیشه استاتید لطفا راهنمایی کنن لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2018 هیچ خطایی مشاهده نمیکنید؟ آنتی ویروس نصب دارید؟ اگه نصب دارید پوشه های دانگل رو به exclusion معرفی کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 7 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2018 در 3 دقیقه قبل، Shahrokhi_GSD گفته است : هیچ خطایی مشاهده نمیکنید؟ آنتی ویروس نصب دارید؟ اگه نصب دارید پوشه های دانگل رو به exclusion معرفی کنید آنتی ویروس دارم ولی غیرفعال کردم اصلا خطا نمیده لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2018 fault.bin داخل پوشه های mtk و دیگر نرم افزار ها وجود داره؟اگه داره حذف کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 7 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2018 در 5 دقیقه قبل، Shahrokhi_GSD گفته است : fault.bin داخل پوشه های mtk و دیگر نرم افزار ها وجود داره؟اگه داره حذف کنید الحق که مدیر ارشدی داداش خیلی گلی فدااااااااااااااااااااااااااااااتم آقا هر سوالی پرسیدم ج دادینو مشکلم حل شده کاش منم به اندازه شما اطلاعات داشتم بازم ممنون لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 7 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2018 در 9 دقیقه قبل، Shahrokhi_GSD گفته است : fault.bin داخل پوشه های mtk و دیگر نرم افزار ها وجود داره؟اگه داره حذف کنید استاد فقط یه مشکل دیگه که هست مثلا میخوام nvram رایت کنم تا میخوام کلیدو بزنم فایل انتخاب کنم انگار همون فایل fault.bin تو پوشه میاد و بازم برنامه بسته میشه برا این چیکار کنم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2018 در 3 دقیقه قبل، modern soft گفته است : استاد فقط یه مشکل دیگه که هست مثلا میخوام nvram رایت کنم تا میخوام کلیدو بزنم فایل انتخاب کنم انگار همون فایل fault.bin تو پوشه میاد و بازم برنامه بسته میشه برا این چیکار کنم ورژن smart card شما چنده؟ با dongle manager میتونید به دست بیارید ورژن یکبار cm2mtk رو حذف کنید و پس از ریستارت دستگاهتون 1.58 رو نصب کنید و سپس supply package رو نصب کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 7 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2018 در 11 دقیقه قبل، Shahrokhi_GSD گفته است : ورژن smart card شما چنده؟ با dongle manager میتونید به دست بیارید ورژن یکبار cm2mtk رو حذف کنید و پس از ریستارت دستگاهتون 1.58 رو نصب کنید و سپس supply package رو نصب کنید smart card ورژن 1.6 هست ورژن 1.58 نصبه الان supply package برا این لینک میزارین ؟ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2018 http://dl1.infinity-box.com/download/index-1.php?dir=software/&uid=17659&file=InfinityBox_update_CM2MTK_Supplementary-files-package_v1.58.7z خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 7 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2018 در 15 دقیقه قبل، Shahrokhi_GSD گفته است : http://dl1.infinity-box.com/download/index-1.php?dir=software/&uid=17659&file=InfinityBox_update_CM2MTK_Supplementary-files-package_v1.58.7z استاد بازم بسته میشه پاک کردم دوباره نصب کردم بعد نصب برنامه ای که دادین رو نصب کردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.