radical58 93 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2018 سلام وقت بخیر سامسونگ با مشخصات ap = g935fxxu2erd5 cp = g935fxxu2erd5 آندروید 8 برام آوردن بیس و IMEI دارد اما موقع تماس No registerred می دهد. مشتری خودش آندروید رو از 7 به 8 بروزرسانی کرده است RASHONH لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2018 در 26 دقیقه قبل، radical58 گفته است : سلام وقت بخیر سامسونگ با مشخصات ap = g935fxxu2erd5 cp = g935fxxu2erd5 آندروید 8 برام آوردن بیس و IMEI دارد اما موقع تماس No registerred می دهد. مشتری خودش آندروید رو از 7 به 8 بروزرسانی کرده است از طریق باکس z3x اقدام ب انلاک کنید هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
radical58 93 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2018 در 11 دقیقه قبل، siavash sadr گفته است : از طریق باکس z3x اقدام ب انلاک کنید گوشی می بایستی روت باشد. روت برای این مدل پیدا نکردم RASHONH لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2018 قبل از کار عکس از محیط ریکاوری و دانلودینگ در اینجا قرار بده تا دیگران بهتر راهنمایی کنند اگه اشتباه نکنم رام منطقه انگلستان نصبه و با این اطلاعات https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/BTU/download/G935FXXU2ERD5/217550/ . Model SM-G935F Model name Galaxy S7 edge Country )United Kingdom (BTU) Kingdom Version Android 8.0.0 Changelist 13438344 Build date Mon, 16 Apr 2018 23:26:47 +0000 Security Patch Level 2018-04-01 Product code BTU PDA G935FXXU2ERD5 CSC G935FOXA2ERD5 لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2018 فابل twrp برای این مدل پیدا کن و بعد فایل supersuداخل مموری بریز گوشی به دانلودینگ ببر اودین باز کن فایل twrp در قسمت ap قرار بده و بعد تیک auto rebootبردار و بعد start کن و در از رایت گوشی در محیط دانلودینگ باقی می ماند با گرفتن دکمه هوم +ولوم پایین و پاور گوشی خاموش روشن یا ریبوت می شود شما بایستی سریع دکمه هوم +ولوم بالا و پاور گوشی فشار دهید تا وارد ریکاوری شوید گوشی از تنظیمات محیط ریکاوری کاستومtwrp وایپ کن فایل supersuداخل مموری از قسمت install نصب کن لینک ارسال
radical58 93 ارسال شده در 6 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2018 در 8 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : فابل twrp برای این مدل پیدا کن و بعد فایل supersuداخل مموری بریز گوشی به دانلودینگ ببر اودین باز کن فایل twrp در قسمت ap قرار بده و بعد تیک auto rebootبردار و بعد start کن و در از رایت گوشی در محیط دانلودینگ باقی می ماند با گرفتن دکمه هوم +ولوم پایین و پاور گوشی خاموش روشن یا ریبوت می شود شما بایستی سریع دکمه هوم +ولوم بالا و پاور گوشی فشار دهید تا وارد ریکاوری شوید گوشی از تنظیمات محیط ریکاوری کاستومtwrp وایپ کن فایل supersuداخل مموری از قسمت install نصب کن فایل و راهی برای root این مدل در حال حاضر پیدا نکردم . چه فایلی برای دانگرید این مدل پیشنهاد می کنید. به اندروید 7 یا 6 RASHONH لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 6 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2018 در 2 ساعت قبل، radical58 گفته است : فایل و راهی برای root این مدل در حال حاضر پیدا نکردم . چه فایلی برای دانگرید این مدل پیشنهاد می کنید. به اندروید 7 یا 6 دوست عزیز برای روت این مدل از طریق کاستوم ریکاوری و otg اقداک کنید و بجای سوپریوزر از فایل magik root استفاده کنید کمی سرچ تو نت بد نیس اگر خوب بگردید راه حل روتش هست هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 6 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2018 http://forum.gsmhosting.com/vbb/f200/g935f-8-0-root-tested-100-working-2395359/ هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 6 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2018 در 1 دقیقه قبل، siavash sadr گفته است : http://forum.gsmhosting.com/vbb/f200/g935f-8-0-root-tested-100-working-2395359/ این هم روش روتش هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 6 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2018 دوستان کامل کمک تون کردند بعد از نتیجه اعلام کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.