amirrad 11 ارسال شده در 3 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2018 سلام دوستان آیاکسی نرم افزاری جهت جلوگیری ازدسترسی برنامه هابه اینترنت سراغ داره.برای اندروی6وبالاتر چندتانرم افزارپیداکردم که اینهاهمشون درواقع وی پی ان هستن وهنگام استفاده ازوی پی ان هایی مانندسایفون ازکارمی افتند بقیه شون هم نیازبه روت دارن آیاکسی فایروال واقعی که وی پی ان نباشه وهمچنین نیازبه روت گوشی نداشته باشه سراغ داره؟ باسپاس ازهمگی لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 3 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2018 NetGuard لینک ارسال
amirrad 11 ارسال شده در 4 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2018 در 10 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : NetGuard دقت نکردین چی گفتم.گفتم که وی پی ان نباشه.این برنامه شمایه وی پی ان حساب میشه.اگه الان شماسایفون روروی گوشیتون فعال کنیداین برنامهnetguardازکارمیفته لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 4 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2018 اسامی برنامه هایی که شما تست کرده اید اینجا اعلام کنید تا دیگران بهتر به شما کمک کنند لینک ارسال
amirrad 11 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2018 ببینیدتاجای که من تحقیق کردم توبرنامه هایی که فایروال واقعی هستن متاسفانه همشون نیازبه روت بودن گوشی دارن مثل برنامه معروف AFWALL+ولی برنامه هایی مثلnetguardکه نیازی به روت ندارن مشکل همشون اینه که اصلافایروال نیستن ودرواقع یه vpnمجازی هستن مانندvpnهایی که واسه **** استفاده میکنیم مثل سایفون وهات اسپات شیدوتنهافرقشون باvpnهای ذکرشده اینه که مثلابرنامه نت گاردیه vpnمجازی درست میکنه که باعث میشه برنامه های گوشی شمانتونن به اینترنت وصل بشن.مشکل زمانی بوجودمیادکه شمابخوایین ازفیلترشکن هایی مانندسایفون وهات اسپات وغیره جهت دورزدن فیلتراستفاده کنید.اون موقع بطوراتوماتیک برنامه سایفون میادوجای نت گاردرومیگیره وعملافایروالی که شمادرست کرده بودین ازبین میره وهمه ی برنامه به اینترنت دسترسی پیدامیکنن لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2018 دوست عزیز هر برنامه ای که نیاز به رصد شبکه داشته در اندروید به صورت vpn اتصال پیدا میکنه در هر صورت من NoRoot Data Firewall رو پیشنهاد میدم خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.