mohsen8 815 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 سلام دوستان یدونه گوشی اس 6 ادج G925F دارم.که S/N تعطیل شده فایل NV اورجینالشم ندارم..سریالش 350000 شده بود خلاصه سرت میزنم سریال ریپر میکنم پچ هم میکنم راحت بین اینها یبار درست میشه ولی با یه ریستارت برمیگرده میگه nosim روند خاصی هم نداره باینری هم آخری U6 قابل دانگرید نیست مودم پایینتره U6 بزنم بیس میپره تقریبا همه راهها رو تست کردم بازم مشکلش پابرجاست دوستان تجربه راه حلی ندارن براش ممنون لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 برا باینری 5 راه حل صد در صد دارم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 در 5 ساعت قبل، siavash sadr گفته است : برا باینری 5 راه حل صد در صد دارم سیاوش جان بگو روی باینری 6 تستش کنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.