rahi_sr 224 ارسال شده در 27 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2018 سلام دوستان یه گوشی هواوی y360-u61 هارد تعویض شده بود، سریال invalid بود روش nvram رایت کردم الان سریال برگشته اما سریال خودشو میخوام با mtk droid رایت کنم رایت نمیشه، میزنه سریال عوض شده اما ری استارت که میکنم همون سریال قبلیه گوشی هم روت هست هم busy box نصبه روش لازم به ذکره که با کرک مراکل هم سریال عوض نشد(از طریق adb) مشکل از کجاست؟ لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 27 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2018 در 3 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : سلام دوستان یه گوشی هواوی y360-u61 هارد تعویض شده بود، سریال invalid بود روش nvram رایت کردم الان سریال برگشته اما سریال خودشو میخوام با mtk droid رایت کنم رایت نمیشه، میزنه سریال عوض شده اما ری استارت که میکنم همون سریال قبلیه گوشی هم روت هست هم busy box نصبه روش لازم به ذکره که با کرک مراکل هم سریال عوض نشد(از طریق adb) مشکل از کجاست؟ با این apk براحتی سریال خودشو ترمیم کن Chamelephon_1.0_apk-dl.com.apk لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 27 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2018 فردا صبح ساعت ۱۰ به برنامه قرار میدم مشکلت حل می کنه لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 28 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 در 10 ساعت قبل، behroozashrafi گفته است : با این apk براحتی سریال خودشو ترمیم کن Chamelephon_1.0_apk-dl.com.apk اینم نشد لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 28 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 اسانترین روش ترمیم سریال پردازنده mtk فایل زیر رو دانلود کنید و اکسترکت کنید بعد از اکسترکت داخل پوشه سه تا فایل هست IMEI Generator گزینه IMEI Generator.bat انتخاب و اجرا کنید ی صفحه cmd باز میشود گزینه 1(start رو بزنید بعد سریال ها رو تایپ کنید و اینتر رو بزنید بعد از شما یک سوال میپرسد گزینه j رو انتخاب کنید در اخر فایل ساخته شده بنام MP0B_001 در پوشه ساخته میشود (توجه قبل از اجرای نرم افزار فایل MP0B_001 رو حذف کنید) بعد گوشی رو روت کنید و فایل MP0B_001 بر روی گوشی کپی کنید سپس به کمک نرم افزار root exploer فایل رو ب مسیر /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001 کپی کنید و گوشی رو ریسیت کنید تمام سریال با موفقیت ترمیم شد IMEI Generator.zip لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 28 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 در 3 دقیقه قبل، farhadsoftware گفته است : اسانترین روش ترمیم سریال پردازنده mtk فایل زیر رو دانلود کنید و اکسترکت کنید بعد از اکسترکت داخل پوشه سه تا فایل هست IMEI Generator گزینه IMEI Generator.bat انتخاب و اجرا کنید ی صفحه cmd باز میشود گزینه 1(start رو بزنید بعد سریال ها رو تایپ کنید و اینتر رو بزنید بعد از شما یک سوال میپرسد گزینه j رو انتخاب کنید در اخر فایل ساخته شده بنام MP0B_001 در پوشه ساخته میشود (توجه قبل از اجرای نرم افزار فایل MP0B_001 رو حذف کنید) بعد گوشی رو روت کنید و فایل MP0B_001 بر روی گوشی کپی کنید سپس به کمک نرم افزار root exploer فایل رو ب مسیر /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001 کپی کنید و گوشی رو ریسیت کنید تمام سریال با موفقیت ترمیم شد IMEI Generator.zip این دائمیه یا موقت؟ لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 28 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 قبل کار گوشی بایستی روت کنی تست کن و یک بار هم با فایل فلش گوشی فلش کن اعلام نتیجه کن لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 28 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 دادا گوشیتو روت کن با کرک فالکون یه nvram روش رایت کن حالت adb امکان نداره برگرده تست کردم اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 28 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 در 1 دقیقه قبل، originalmobileorg گفته است : دادا گوشیتو روت کن با کرک فالکون یه nvram روش رایت کن حالت adb امکان نداره برگرده تست کردم سریال که داره nvram روش رایت کردم با mtkdroid الان فقط سریال خودش روش رایت نمیشه حالا با روشی که بالا گفتن تست میکنم ببینم چی میشه لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 28 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2018 اهان اوکی اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.