promisd 1 ارسال شده در 23 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2018 باسلام برنامه gsd android tool را نصب کردم ولی به هیچ عنوان هیچ گوشی را نمیشناسه .روی 4 سیستم مختلف و آموزش رو هم دانلود کردم و هیچ کمکی نکرد ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 24 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2018 در 15 ساعت قبل، promisd گفته است : باسلام برنامه gsd android tool را نصب کردم ولی به هیچ عنوان هیچ گوشی را نمیشناسه .روی 4 سیستم مختلف و آموزش رو هم دانلود کردم و هیچ کمکی نکرد ممنون میشم راهنمایی کنید نسخه پرتابل رو تست کردی؟ لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 24 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2018 نسخه پرتبل Gsd_Android_Tool_V1.0.1_Release_Portable امتحان کن من خودم از این نسخه برای ساخت کرنل بوت برای برداشتن رمز گوشی استفاده می کنم و برنامه NET_Detector باز کن نسخه های نصب شده روی سیستم نشون میده Microsoft .NET Framework NET_Detector.exe Gsd_Android_Tool_V1.0.1_Release_Portable.zip لینک ارسال
promisd 1 ارسال شده در 24 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2018 ممنون از توجه شما دوست عزیز امتحان میکنم (اولین مورد که پیش امد) نتیجه را اعلام میکنم تشکر لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.