G.S.M 14 ارسال شده در 23 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2015 نرم افزاری برای فعال کردن یو اس بی دیباگ در سری MTK با این نرم افزار میتونین گوشیهای سری مدیا تکو در حالت خاموش به حالت دیباگ هدایت کنید ناگفته نمونه که این کارو با یه سری از باکسای چینی با ترفند اینکه گوشی رو بخاین ترمیم سریال یا چنج کنید با بردن به حالت فکتوری مد میتونین انجام بدین مثلا با کرک باکسه جی پی جی هم میشه این کارو انجام داد و بهتره برای سی پی یو های جدیدتر از کرکه جی پی جی استفاده کنید DOWNLOAD DOWNLOAD DOWNLOAD 8fkc6tut6deo9wgk0vlx.jpeg لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 23 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2015 اموزشش رو میزارین من هر کاری میکنم نمیتونم با این برنامه فعال کنم لینک ارسال
mamad1370 10 ارسال شده در 23 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2015 اگ بتونه فعال کنه عالیه ممنونم:xxx لینک ارسال
G.S.M 14 ارسال شده در 23 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2015 دوس عزيز نيازي به اموزش نيست دكمه reconnect رو بزن گوشي را خاموش كن بعد دگمه ولوم بالا و پايين رو بگير و يو اس بي رو وصل كن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.