d sezar 28 ارسال شده در 21 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2018 دوستان گوشی فوق سریالش invalid هست با ام تی کا روید میخوام ترمیم کنم این ارور رو میده با اخرین بیلد هم فلش کردم فرقی نکرد -در ضمن بیسباند هم نداره ممنون لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 21 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2018 در 11 دقیقه قبل، d sezar گفته است : دوستان گوشی فوق سریالش invalid هست با ام تی کا روید میخوام ترمیم کنم این ارور رو میده با اخرین بیلد هم فلش کردم فرقی نکرد -در ضمن بیسباند هم نداره ممنون سلام busy box نصب کنید + بعد دسترسی به روت + اجرا مراحل برنامه بعد با برنامه فوق سریال رو ترمیم کنید بیسباندم یه چک کنید دارین یا نه یا حق برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 21 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2018 در 12 دقیقه قبل، ghodooss گفته است : سلام busy box نصب کنید + بعد دسترسی به روت + اجرا مراحل برنامه بعد با برنامه فوق سریال رو ترمیم کنید بیسباندم یه چک کنید دارین یا نه یا حق نصب کردم ولی بیسباند ندارم چند دقیقه پیش یدونه دیگه بدون هیچ مشکلی حل شد ولی اینو نمیدونم چه اروری میده لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 21 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2018 درود..با کرک کیراکل nvram رایت کن..هم سریال و هم بیس باندش به راحتی حل میشه... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 21 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2018 در هم اکنون، رامین ملکی گفته است : درود..با کرک کیراکل nvram رایت کن..هم سریال و هم بیس باندش به راحتی حل میشه... ممنون -بک اپ nvram برای کرک میراکل رو دارین لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 21 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2018 https://mega.nz/#!6pwV2SiY!d-ZE-JULCmFdTBPJMhQSCotxm5v76yoda4gtXu7_HWc معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 21 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2018 در 14 دقیقه قبل، رامین ملکی گفته است : https://mega.nz/#!6pwV2SiY!d-ZE-JULCmFdTBPJMhQSCotxm5v76yoda4gtXu7_HWc موقع رایت این ارور رو میده لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 22 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2018 با سلام با میراکل در تب unlock/fix گزینه فیکس بیس باند رو بزنید ببینید بیس برمیگرده لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 22 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2018 گوشی رو روت کنیدوbusy box را نصب کنید بعد با APK زیر به راحتی ترمیم سریال کنید گوشی رو یکبار خاموش روشن کنید و تمام Chamelephon_1.0_apk-dl.com.apk لینک ارسال
mehdi0917 10 ارسال شده در 1 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2018 در در 1 اردیبهشت 1397 در 23:54، behroozashrafi گفته است : گوشی رو روت کنیدوbusy box را نصب کنید بعد با APK زیر به راحتی ترمیم سریال کنید گوشی رو یکبار خاموش روشن کنید و تمام Chamelephon_1.0_apk-dl.com.apk سلام..دمت گرم داداش لايك داري..من از ديروز درگير يه دونه y600ام ولي داخل برنامهmtk چراغش سبز نشد كه نشد گوشي هم روت بود هم busy box نصب كرده بودم ...ولي با روشي كه شما گفتي سه سوته حل شد..ممنون...فقط يه سوال؟اگه گوشي هارد ريست بشه سريال دوباره ميپره؟؟؟؟؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.