REDFORCE 44 ارسال شده در 13 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2018 سلام خوشحالم بار دیگه این توانایی رو دارم تا اطلاعاتم رو در اختیارتون قرار بدم .امیدوارم این آموزش به درد دوستان بخوره در این آموزش ویدیویی نحوه ی ساخت فایل کرنر توسط GSD و آموزش OFF کردن FRP رو در گوشی های سامسونگ سری هایی که UFS هستند رو از طریق باکس و کابل UART آموزش میدم. همچنین در این آموزش توضیحات کاملی درباره این مدل ها قرار گرفته شده https://www.aparat.com/v/Udtfa جا داره باز هم در این پست از ایلیا جان بابت نرم افزار GSD تشکر کنم لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 14 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، 2018 زمانی که frp روشن باشه، اجازه رایت فایل بوت رو نمیده؟ منظورم فایل بوتی هست که توسط gsd برای عملیات های مختلف ویرایش شده لینک ارسال
sagez gsm 19 ارسال شده در 14 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، 2018 در ic flash ufs تا ورژن 6 که خودم تست کردم مشکلی نداره... لینک ارسال
REDFORCE 44 ارسال شده در 14 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، 2018 در 6 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : زمانی که frp روشن باشه، اجازه رایت فایل بوت رو نمیده؟ منظورم فایل بوتی هست که توسط gsd برای عملیات های مختلف ویرایش شده زمانی که روشن باشه فایل که رایت میشه ارور FRP BLOCKED رو میده پس اول باید FRP رو خاموش کرد بعدش رمز رو برداشت نه در سری های UFS بلکه همه ی مدل ها باید اول FRP بردارید لینک ارسال
REDFORCE 44 ارسال شده در 14 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، 2018 در 2 ساعت قبل، sagez gsm گفته است : در ic flash ufs تا ورژن 6 که خودم تست کردم مشکلی نداره... مچکر از همکاری شما در این بخش و اعلام نتیجه لینک ارسال
REDFORCE 44 ارسال شده در 14 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، 2018 دوستان عزیز فقط یه عذرخواهی بابت اشتباه تایپی کرنل بوده لینک ارسال
mahdi2050 47 ارسال شده در 15 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2018 ممنون . خیلی جالب بود. فقط ای کاش تو آپارات آپلود نمیکردی. یوزر راحت دسترسی پیدا میکنه لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 15 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2018 این روش اگه کسی روی اندروید ۷ کسی تست کرده اعلام کنه مدل گوشی / نسخه اندزوید/ بیلد نامبر رام لینک ارسال
REDFORCE 44 ارسال شده در 16 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2018 در 20 ساعت قبل، mahdi2050 گفته است : ممنون . خیلی جالب بود. فقط ای کاش تو آپارات آپلود نمیکردی. یوزر راحت دسترسی پیدا میکنه سلام و مچکر مهدی جان متاسفانه من مشکلات همواره زیاد دارم توی یوتیوب هم گذاشته شده ولی خوب فیلتر شکن میخواد همه نمیتونن.این پست رو هم چندین جا گداشتم و اگر بخوام هربار یجا آپلود کنم باید بابت هر فیلم حجم بالایی رو بدم. من به دنبال راه چاره هستم . امیدوارم این آموزش ها به دردتون بخوره و حمایت کنید تا آموزش های بعدی رو هم بتونم بسازم...فعلا که دست تنهام و پشتیبانی ای نمیشم لینک ارسال
REDFORCE 44 ارسال شده در 16 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2018 دوستان عزیز لطف کنید هرکس این روش رو روی هر مدل گوشی با هر نسخه اندرویدی انجام داد زیر این پست بنویسه تا بقیه هم بتونن انجام بدن من شخصا بیش از ده مدل g930f و g935f رو زدم و این رو مطمن باشید که به صورت کامل تا اندروید 6 ساپورت میکنه لطف کنید باز هم هر نسخه ای تست شد و باز کردید به همراه عکس و بیلد نامبر بزارید زیر این پست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.