siavash sadr 274 ارسال شده در 10 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2018 فایل فلش زیر رو دانلود کنید UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip.zip فایل رو با نرم افزار winrar باز کنید و فایل ریکاوری رو استخراج کنید بعد از استخراج فایل رو ب پوشه adb fastboot انتقال بدید حالا ببرید رو حالت فست بوت و ب سیستم متصل کنید بعد cmd رو از طریق پوشه fastboot باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید fastboot flash recovery recovery .img بعد از رایت فایل ریکاوری گوشی رو ب ریکاوری ببرید و گزینه adb sideload رو انتخاب کنید فایل فلش دانلود شده رو ب پوشه fastboot انتقال بدید cmd رو باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید adb sideload UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip منتظر باشید تا فایل بصورت کامل روی تب لت رایت بشه بعد از بالا اومدن خواهید دید ک مشکل سریال شما براحتی و بدون نیاز ب هیچ باکس و ابزاری حل شده اینم ی اموزش دیگه در ادامه اموزشهای بدون نیاز ب باکس و تولز خاصی موفق باشید هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
mahdi2050 47 ارسال شده در 10 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2018 ممنون سیاوش عزیز بابت آموزشهای خوب و تخصصی که میزاری . لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 10 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2018 در 45 دقیقه قبل، mahdi2050 گفته است : ممنون سیاوش عزیز بابت آموزشهای خوب و تخصصی که میزاری . وظیفه اس هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 10 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2018 در 5 ساعت قبل، siavash sadr گفته است : فایل فلش زیر رو دانلود کنید UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip.zip فایل رو با نرم افزار winrar باز کنید و فایل ریکاوری رو استخراج کنید بعد از استخراج فایل رو ب پوشه adb fastboot انتقال بدید حالا ببرید رو حالت فست بوت و ب سیستم متصل کنید بعد cmd رو از طریق پوشه fastboot باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید fastboot flash recovery recovery .img بعد از رایت فایل ریکاوری گوشی رو ب ریکاوری ببرید و گزینه adb sideload رو انتخاب کنید فایل فلش دانلود شده رو ب پوشه fastboot انتقال بدید cmd رو باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید adb sideload UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip منتظر باشید تا فایل بصورت کامل روی تب لت رایت بشه بعد از بالا اومدن خواهید دید ک مشکل سریال شما براحتی و بدون نیاز ب هیچ باکس و ابزاری حل شده اینم ی اموزش دیگه در ادامه اموزشهای بدون نیاز ب باکس و تولز خاصی موفق باشید بسیار عالی استاد.. اموزش هاتون خیلی مفیده.. بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 10 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2018 در 58 دقیقه قبل، javaheri69 گفته است : بسیار عالی استاد.. اموزش هاتون خیلی مفیده.. من فقط مطالب رو انتقال میدم تا دوستان هم ازش استفاده کنند و دانسته هامو در اختیار همکاران قرار میدم تا شاید مشکلشون براحتی حل بشه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.