farhadsoftware 312 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 سلام دوستان مشکل سریال و شبکه با باکس اکتا امتحان کنید خوب جواب میده لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 7 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2018 در در 21 فروردین 1397 در 11:40، siavash sadr گفته است : هنگام ترمیم این سریال با مشکل دانگرید مودم وارور nv data مواجه میشید ک این فایلها برای حل این مشکلات هستند modem file nv data file موفق باشید سلام آقا سیاوش شما این فایل تست کرده اید لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 9 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2018 در در 16 شهریور 1397 در 16:40، farhadsoftware گفته است : سلام آقا سیاوش شما این فایل تست کرده اید سلام اره داداش مشکلی داری؟ هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 9 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2018 در 2 ساعت قبل، siavash sadr گفته است : سلام اره داداش مشکلی داری؟ برای من کار نداد z3x سریال رایت نمکیه اول خطا securiry dagment بعد رایت nv دوباره خطا مودم داد مودم رایت کردم بازم خطا داد مودم دانگرید بشه اندروید ۷ باینری ۲ لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 10 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 2018 در در 18 شهریور 1397 در 16:16، farhadsoftware گفته است : برای من کار نداد z3x سریال رایت نمکیه اول خطا securiry dagment بعد رایت nv دوباره خطا مودم داد مودم رایت کردم بازم خطا داد مودم دانگرید بشه اندروید ۷ باینری ۲ بیا تگگرام دقیق بگوو ببینم مشکلت چیه https://t.me/SiavashSadr5teamgsm هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.