dalash 10 ارسال شده در 6 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2018 سلام دوستان من موقعی که میخوام با ابزار gsd tool پسورد سامسونگ a310f را در حالت frp on بردارم هنگام فعال نمودن adb در گوشی تصویر سیاه میشه و با این برنامه آنلاک ok میده اما گوشی بالا نمیاد و تصویر کاملا سیاهه که به اصطلاح رفته adb mode موقعی که میخوام از این حالت در بیارم بوت اصلی گوشی را رایت میکنم که این بار بالا میاد اما باز هم پسورد داره در حالی که تو ابزار gsd عملیات با موفقیت انجام شده بود میشه راهنمایی کنید سپاس لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 6 تیر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2018 در 12 دقیقه قبل، dalash گفته است : سلام دوستان من موقعی که میخوام با ابزار gsd tool پسورد سامسونگ a310f را در حالت frp on بردارم هنگام فعال نمودن adb در گوشی تصویر سیاه میشه و با این برنامه آنلاک ok میده اما گوشی بالا نمیاد و تصویر کاملا سیاهه که به اصطلاح رفته adb mode موقعی که میخوام از این حالت در بیارم بوت اصلی گوشی را رایت میکنم که این بار بالا میاد اما باز هم پسورد داره در حالی که تو ابزار gsd عملیات با موفقیت انجام شده بود میشه راهنمایی کنید سپاس درود به چه روشی adb فعال میکنید ؟ مدل گوشی و باینری گوشی رو بفرمایید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
dalash 10 ارسال شده در 6 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2018 از فایل کامبینیشن boot و sboot رایت میکنم سامسونگ a310fxxu3qh1 لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 6 تیر، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2018 در 56 دقیقه قبل، dalash گفته است : از فایل کامبینیشن boot و sboot رایت میکنم سامسونگ a310fxxu3qh1 اینکار اشتباه هستش عزیز دل درسته adb فعال میشه اما دسترسی روت نمیده انلاک در حالت frp=on فقط با eng-root امکانپذیر هست موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 6 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2018 در 5 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : اینکار اشتباه هستش عزیز دل درسته adb فعال میشه اما دسترسی روت نمیده انلاک در حالت frp=on فقط با eng-root امکانپذیر هست موفق باشید با تشکر از شما استاد ایلیای عزیز برای این کار چه باید کرد؟ الان منم یه J700h دارم و میخوام قفلشو باز کنم چیکار باید کنم؟ j700h u3 لینک ارسال
sa33d 39 ارسال شده در 7 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2018 اگه گوشی frp نداره boot ادیت شده بزنین اگه frp on هست میتونین از سرویس انلاین استفاده کنین بعد بوت بزنین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.