S.QASEMI 13 ارسال شده در 5 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2018 با سپاس خدمت همه دوستان ممنون میشم راهنمایی کاملی قرار بدین و از صفر تا صد روت میت ۱۰لایت رو.برام قرار بدین چندین راه تو نت سرچ کردم و انجام دادم ولی نمیدونم مشکل کجاس روت نمیشه!!! ریکاوریtwrp هم نصب کردم با تشکر لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 5 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2018 در 11 دقیقه قبل، S.QASEMI گفته است : با سپاس خدمت همه دوستان ممنون میشم راهنمایی کاملی قرار بدین و از صفر تا صد روت میت ۱۰لایت رو.برام قرار بدین چندین راه تو نت سرچ کردم و انجام دادم ولی نمیدونم مشکل کجاس روت نمیشه!!! ریکاوریtwrp هم نصب کردم با تشکر عزیز اول باید بوت لودر گوشی رو باز کنی ک اگر بوت لودر باز کنی گارانتی گوشیت میپره پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
S.QASEMI 13 ارسال شده در 5 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2018 در 3 دقیقه قبل، behnam1991 گفته است : عزیز اول باید بوت لودر گوشی رو باز کنی ک اگر بوت لودر باز کنی گارانتی گوشیت میپره ممنون عزیز نوشتم دیگه twrpنصبه ینی بوت لودر هنوز باز نیست!؟؟؟ لینک ارسال
S.QASEMI 13 ارسال شده در 6 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2018 سرانجام تونستم روت کنم باید فایل زیپ supersu رو توی مموری کارت بریزیم البته قبلش باید ریکاری twrp نصب باشه موفق باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.