shahin-gsm 12 ارسال شده در 22 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2015 روی هر سایتی من عکس آپلود میکنم تو سایت کپی نمیشه لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 23 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2015 روی هر سایتی من عکس آپلود میکنم تو سایت کپی نمیشه سلام می تونید از اپلود سنتر خود سایت استفاده کنید Chevereto Image Hosting دوم اینکه شاید ادیتور نوشتن متنتون روی حالت پیشرفته نیست سوم اینکه میتونید روی قسمت درج عکس کلیک کنید و ادرس عکس رو بدید ... خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 23 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2015 خب داداش اینجوری که رو بقیه سایت ها راحت میشه عکس کپی کرد اینجا نمیشه این یه اشکاله دیگه منظور من این بود که به اشکال رسیدگی بشه لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 23 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2015 عزیز بیشتر سایت ها همینجوره مسیر زیر رو برید مشکلتون حله تنظیمات کاربر>>ویرایش تنظیمات شخصی>>حالت نمایش ویرایشگر: ادیتور پیشرفته البته مدبرکل سایت میتونن توی کنترل پنل اصلی برای کل کاربرا به طور پیشرفته تنظیم کنند. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.